9. července 2011 • 05:00

Sparta chce Jarošíka, vyžene Řepku?

Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj o dvě místa stoperů, který před letní přípravou na Spartě vyhlásili, může narůst do kolosálních rozměrů. Letenští totiž vábí Jiřího Jarošíka, který skončil v Realu Zaragoza.



Třiatřicetiletý defenzivní univerzál, který už ve Spartě působil, by se tak stal další hrozbou zejména pro nejstaršího ze současného stoperského tria, Tomáše Řepku.

Jarošík se nehodlá vrátit do Zaragozy, která je ve finančních problémech a dost dluží i jemu. Sám zatím preferuje zahraniční angažmá, avšak tvrdí, že ho zatím žádné neoslovilo. A pokud to tak zůstane, kývne Letenským.



„Zhruba jednou za týden se mi někdo ze Sparty ozve a ptá se, co je nového. Nechci o ní mluvit jako o záložní variantě, ale mám to tak dané. Na prvním místě je zahraničí, a kdyby to nevyšlo, pak Sparta,“ přibližuje svoje myšlenkové pochody.

Podle informací deníku Sport už dokonce Jarošík z Letné dostal předběžné finanční obrysy případné smlouvy a byl s nimi nadmíru spokojený.

Co by to však znamenalo pro muže, kteří mají za sebou boj o stoperská místa na rakouském soustředění? Jarošík by mohl být překážkou zejména pro Tomáše Řepku, který v přípravě nehrál v top formě, a navíc je evidentní, že v sedmatřiceti se blíží soumrak jeho působení na Letné.

Celý článek a také rozhovor s Jiřím Jarošíkem čtěte v sobotním deníku Sport!

 

Vstoupit do diskuse
17

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud