9. července 2011 • 14:47

Liberec v přípravě pokořil Jihlavu pěti góly

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Liberce si v přípravě znovu zastříleli, když porazili druholigovou Jihlavu 5:3. Třemi góly se o to zasloužil útočník Michal Rabušic. V předchozích dvou přípravných duelech na turnaji v Nové Včelnici si hattricky připsali další dva liberečtí střelci Josef Šural s Jaroslavem Divišem.



Liberec se utkal s Jihlavou v Nymburce a oba celky předvedly divákům ofenzivní podívanou. Jihlava se ujala vedení krásným gólem z přímého kopu v podání bývalého libereckého hráče Dorta. Ještě do poločasu Liberec výsledek otočil zásluhou Rabušice, který po změně stran dokončil hattrick.

Ozdobou utkání byl gól Štajnera, jenž přehodil brankáře a připomněl tak legendární lob Karla Poborského ze čtvrtfinále mistrovství Evropy v Anglii 1996 proti Portugalsku.

Jihlava ale ještě dvěma góly Bači zápas zdramatizovala, což naštvalo trenéra Liberce Jaroslava Šilhavého. "Závěr jsme podcenili a dostali dva góly po standardních situacích. Zápas nám ukázal, na co máme klást důraz, aby se chyby neopakovaly," řekl po utkání Šilhavý.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud