4. ledna 2012 • 11:48

Bystroň pod stínem dopingu netrénoval, požádal o volno

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ve středu krátce po půl jedenácté vyběhli plzeňští fotbalisté k prvnímu tréninku v roce 2012. Na hřišti se sešla většina opor, chyběl David Bystroň, muž podezřelý z užití dopingu při utkání Ligy mistrů s Borisovem. S Viktoriány podle očekávání netrénoval ani Tomáš Řepka, o jehož možném příchodu Plzeň rozhodne odpoledne.



Na trávníku polykal první tréninkové dávky i Tomáš Berger, který přišel na půlroční hostování z Dukly Praha. Druhá zimní posila, příbramský útočník Tomáš Wágner, absolvoval s jinou skupinou kondiční testy a na hřišti chyběl.

S mužstvem netrénoval David Bystroň, kterému hrozí až dvouletý distanc za pozitivní dopingový nález z utkání Ligy mistrů v Borisově. "David Bystroň požádal o volno," vysvětlil tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár, proč opora zadních řad úvodní přípravu vynechala.

Na prvním tréninku nebyl ani Tomáš Řepka, který by při případné absenci Bystroně vytáhlého stopera mohl nahradit. O příchodu sparťanské legendy plzeňský klub jedná, rozhodnout by se mělo odpoledne.

"Nebudeme chodit kolem horké kaše. Nejdéle do zítřka určitě budete vědět, jak jsme se rozhodli" uvedl na tiskové konferenci trenér Plzně Pavel Vrba.

Osmatřicetiletý hráč by se angažmá v Plzni nebránil, rozhodnout musí sportovní vedení Plzně. "Teď už záleží jen na nás," prozradil iSport.cz majitel klubu Tomáš Paclík.

Na trávníku už chyběl Petr Jiráček, který v zimě zamířil do německého Wolfsburgu. Naopak s týmem se připravuje Václav Pilař, o jehož případném odchodu se rozhodne do pátku.

Další strrůjci plzeňského úspěchu v minulém roce by už odejít neměli, naopak se jedná o příchodu dalších hráčů. Plzeň zkouší ještě Jiřího Zifčáka ze Znojma, o něm se rozhodne v následujících týdnech.

VIDEO: Hráči Plzně dorazili na start zimní přípravy tradičně na dvoukolových motorových dopravních prostředcích... David Bystroň ani Tomáš Řepka mezi nimi nebyli
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud