1. února 2012 • 04:59

Bystroň se schovává v Ostravě, agent mu věří: Někdo mu to podstrčil

Autor: riš, neu, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
21
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Schovává se před světem a komunikuje jen s nejbližšími lidmi. Fotbalista Plzně David Bystroň má na krku dopingový skandál, ve kterém figuruje droga jménem pervitin. Očekává se, že obránce vyfasuje od disciplinární komise UEFA minimálně dvouletý trest. Nicméně jeho okolí stále věří, že nic špatného nespáchal.



„My mu naprosto věříme. A ne pouze proto, že je to naše profesní povinnost. Třeba zrovna já znám Davida už moc dlouho, vždyť se kamarádí s mým synem,“ řekl deníku Sport Tanas Papadopulos, manažer Sport Investu, jenž je s Bystroněm v úzkém kontaktu.

„David byl vždycky hrozně hodný kluk. A já bych za něj dal ruku do ohně. Stojíme na jeho straně a on ví, že se o nás může opřít,“ pokračoval Papadopulos, jenž je otcem Michala Papadopulose, bývalého hráče Baníku, jenž nyní působí v ruském Rostovu.

Je prý přesvědčen o Bystroňově nevině. „Pokud se stane, že David přijde o možnost dál se věnovat profesionálnímu fotbalu jen proto, že mu někde někdo něco podstrčil, bude to tragédie,“ dodal agent.

Bystroň nekomunikuje s nikým jiným než s rodinou a pár dalšími blízkými lidmi. Podle všeho neodpovídá na zprávy ani svým spoluhráčům z Plzně.

„Běhá sám v okolí Ostravy, nebudu ale říkat, kde a kudy,“ řekl Aleš Neuwirth, další bývalý baníkovec, jenž v současné době stejně jako Bystroň patří Vitkorii. Řadí se k jeho nejbližším přátelům. „Prostě dělá všechno pro to, aby mohl hrát hned, jakmile to bude možné,“ dodal Neuwirth.

David Bystroň na tréninku Plzně
David Bystroň na tréninku Plzně

Vstoupit do diskuse
21

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud