3. února 2012 • 17:51

Plzeň na Kypru poprvé vyhrála, Nižnij Novgorod porazila 3:2

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | První vítězství si připsali plzeňští fotbalisté na herním soustředění na Kypru. Úřadující čeští šampioni dnes porazili Volgu Nižnij Novgorod 3:2. Západočeši vstřelili všechny své branky už během prvního poločasu, kdy se prosadili Darida, Řezník a také útočník Wágner, který se trefil poprvé od nedávného příchodu z Příbrami.



Plzeň od třetí minuty prohrávala, ale pak utkání se soupeřem, který v úterý remizoval s Libercem 1:1, během 17 minut otočila ve svůj prospěch.

"Porazili jsme účastníka ruské ligy, což je povzbuzující. Ve druhém poločasu, místo toho, abychom přidali nějakou další branku, jsme zbytečně inkasovali," řekl trenér Pavel Vrba.

Jeho tým v dalších třech dnech čekají dvoufázové tréninky, v úterý se Plzeň poměří s lídrem polské ligy Šlaskem Vratislav.

Přípravné fotbalové utkání na Kypru:

Volha Nižnij Novgorod - FC Viktoria Plzeň 2:3 (1:3)

Branky Plzně: 20. Darida, 32. Řezník, 37. Wágner.
Sestava Plzně: Čech - Rajtoral (46. Limberský), Ševinský, Procházka (46. Čišovský), Řezník (77. Beránek) - Horváth (46. Trapp), Darida (46. Petržela) - Berger (77. Sladký), Ďuriš (46. Bakoš), Pilař (60. Kolář) - Wágner (60. Hora). Trenér: Vrba.

Viditelné přidržení Václava Procházky.
Viditelné přidržení Václava Procházky.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud