7. července 2012 • 05:00

Krejčí neprchá: 150 milionů? Chci svou cenu ještě zvýšit, kvůli Spartě

Autor: kap, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve čtvrtek oslavil teprve dvacetiny, přesto ho zájem zahraničních klubů nijak nevyvádí z obvyklé pohody. "Chci svou cenu ještě zvýšit, musím myslet i na klub," říká sparťanský talent Ladislav Krejčí, přestože na Letné stanovili jeho cenu už teď na 150 milionů korun.



Nabídkou odejít z Gambrinus ligy do čtvrtého týmu bundesligy by z českých fotbalistů asi pohrdl málokdo. Ne tak sebevědomí záložník Ladislav Krejčí.

Vábení Borussie Mönchengladbach jako životní šanci nevnímá. "S tátou jsme se domluvili, že nad tím nebudeme nějak dumat. Když to přijde, bude to super. Ale zatím jsem ve Spartě, kde mi nic nechybí a jsem maximálně spokojený," tvrdí.

Na klub, který ho vychoval, nedá dopustit. A co víc, cítí, že je Spartě zavázán. Že jí má co vracet. "Jsem tu od osmi let, Sparta mě vychovala. Dala mi první šanci nakouknout do dospělého fotbalu, pomohla mi, abych se prosadil," říká Krejčí.

Svůj dluh tedy hodlá splatit alespoň zvýšením své tržní ceny, za kterou jednou odejde do zahraničí. "Měl bych se na Spartu ohlížet. Nebudu nikam utíkat za každou cenu, odcházet ve zlém. To určitě nemám v plánu," dodává odhodlaně.

Ladislav Krejčí (vpravo) s Jakubem Brabcem při tréninkovém cvičení v Rakousku
Ladislav Krejčí (vpravo) s Jakubem Brabcem při tréninkovém cvičení v Rakousku

Zájem o Krejčího projevil i Zenit Petrohrad a Dynamo Kyjev. Tam se však česká raketa příliš nežene. "Něco mi o tom agent Martin Říha říkal, ale zatím jsme to zavrhli. Myslím, že je ještě brzo odcházet někam na východ," říká upřímně.

Přestupy nechává být, v hlavě nosí už pořádně dlouho jiný sen. "Vyhrát titul se Spartou. Sice už jeden mám, ale to jsem odehrál asi jen tři zápasy, takže to se moc nepočítá. Už by bylo načase," svěřuje se mladý záložník.

JAK VIDÍ SVOU ŠANCI DOSTAT SE DO SENIORSKÉ REPREZENTACE, KDYŽ NA JEHO POZICI ZÁŘÍ VÁCLAV PILAŘ?

CELÝ ROZHOVOR S LADISLAVEM KREJČÍM PŘÍMO Z RAKOUSKA ČTĚTE V SOBOTNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT!

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud