28. března 2013 • 12:20

Kouč Baníku Pulpit slíbil 14 bodů. Když selže, bude točit pivo

Autor: riš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do konce sezony získáme v lize ještě minimálně 14 bodů, slíbil kouč fotbalistů Baníku Martin Pulpit. Na důkaz toho, že to myslí vážně, uzavřel sázku se zástupcem sponzora - pokud jeho svěřenci na 14 bodů nedosáhnou, bude Pulpit celý večer v hospodě točit pivo.



Zajímavou dodatečnou motivaci získal baníkovský trenér Martin Pulpit. Se zástupcem pivovaru Radegast se vsadil, že Ostravané získají na jaře ještě 14 bodů. Pokud to nesplní, na jeden večer se stane výčepním v hospodě.

Jeho "protivník" Martin Troup naopak v případě úspěchu Baníku bude muset uklízet šatny na stadionu. "Myslím si, že v silách Baníku získat potřebných 14 bodů je. Ale v případě, že by se to nepovedlo, musel bych se k tomu postavit jako profesionál," nechal se slyšet Pulpit.

"Musel bych nejen splnit podmínky sázky, ale taky se na to patřičně připravit, protože jsem nikdy v životě pivo nečepoval," přiznal rázný trenér na tiskové konferenci.

"Je mi jasné, že pivaři na Ostravsku jsou ostří hoši, už to by mě donutilo být maximálně připraven, abych je nějakou neodborností nerozčílil,“ usmíval se dobře naladěný Pulpit.

První body z požadovaného počtu 14 bodů ve zbylých 10 zápasech, může Baník získat v pondělí, kdy na Bazalech hostí Jihlavu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud