Richard Šíma
4. prosince 2013 • 18:41

Baník prozatím ztrácí Engelmanna, Fantiš možná odejde do Jablonce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci ostravského Baníku zatím nevědí, zda jejich tým v průběhu zimní přestávky přijde, či nepřijde o dva ofenzivní hráče Vojtěcha Engelmanna a Antonína Fantiše. Jedno je jisté. Engelmann se prozatím vrací na Julisku. A Fantiš? Spekuluje se o tom, že jeho odchod do Jablonce je hotovou věcí. A že je jen otázkou, zda k němu dojde už v zimě, nebo až po skončení sezony, kdy ostravskému útočníkovi vyprší na Bazalech smlouva.



Engelmann je po podzimu se čtyřmi vstřelenými góly nejlepším ostravským kanonýrem. Fantiš se trefil dvakrát. Dohromady mají oba hráči na kontě šest gólů. A to je skoro polovina ze čtrnácti branek, které Baník na podzim dokázal vstřelit.

„Engelmann se vrací k nám do Dukly. Trenér chce mít před začátkem zimní přípravy k dispozici všechny hráče,“ řekl Günter Bittengel, sportovní ředitel pražského klubu.

„Teprve následně rozhodneme o tom, koho uvolníme na hostování a koho si necháme. Ale pokud bychom se v Engelmannově případě znovu rozhodli pro hostování, vzhledem k tomu, že v Ostravě dostával příležitost, bychom Baník asi znovu upřednostnili,“ řekl Bittengel.

A Fantiš? „Situace je stále stejná, Tonda je hráčem Baníku. Nic se prozatím nezmění, uvidíme, jak se bude celá věc vyvíjet dál,“ řekl šéf ostravského klubu Petr Šafarčík. Spekulace o tom, že hráčův odchod do Jablonce je hotovou věcí, komentovat nechtěl. Ani to, zda je pravděpodobnější, že Fantiš zůstane na jaře v Baníku, nebo odejde už nyní v zimě.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud