6. ledna 2014 • 16:00

Vůcha přijeli usměrnit rodiče. Tahle šance je poslední, ví zadřený talent

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Půlrok, na který by nejradši zapomněl. Talentovaný teplický záložník Egon Vůch se nejdříve zapsal do povědomí fanoušků jako fotbalista, který odmítl peníze za ovlivnění zápasu v sázkařské aféře. Teplice ho ale také kvůli nespecifikovaným problémům vyřadily z kádru ligového áčka. Do toho se v pondělí vrátil a dobře ví, že další šanci už taky nikdy dostat nemusí.



"Nerad bych se k tomu všemu vracel. Je lepší zapomenout a poučit se z toho, co se stalo," řekl Vůch novinářům na startu přípravy. "Chtěl bych dokázat, že to byl zkrat. Tohle je poslední šance, a když ji propásnu, další už nepřijde," tuší dvaadvacetiletý talentovaný záložník.

"Proto chci dokázat, že to byl jen chvilkový zkrat," uvedl Vůch, jemuž nakonec z potíží pomohli rodiče. "Snažil se mi pomoci trenér i celá kabina, ale chyba byla ve mně. Nakonec za mnou přijeli z Plzně rodiče a nebýt jich, tak tady dneska nesedím," dodal záložník.

Egon Vůch byl na podzim vyřazen z kádru Teplic, teď dostane další šanci...
Egon Vůch byl na podzim vyřazen z kádru Teplic, teď dostane další šanci...

Vůcha také pobavila rada jednoho z novinářů, podle kterého by si měl pořídit přítelkyni, protože žena dokáže zklidnit každého chlapa. "Kamarádek mám hodně, takže jedna mi může vařit, druhá prát. Ale na nic vážného teď nemyslím," prohlásil s úsměvem bývalý reprezentant do 21 let.

Když však přijde řeč na korupční aféru, jde humor stranou. Vůchovo jméno se totiž objevilo v médiích poté, co odmítl ovlivnit kvůli sázkám zápas. Navíc měl o všem informovat policii.

"Nebylo to příjemné, měl jsem strach. Bál jsem se o bezpečnost, ale naštěstí to brzy utichlo," poznamenal.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud