Jakub Konečný
19. ledna 2014 • 21:11

Žádný Tiraspol. Kelič bude zachraňovat Padovu v Serii B!

Autor: Jakub Konečný, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potvrzeno. Liberecký stoper Renato Kelič přestupuje do italské Padovy, s níž podepsal smlouvu do 30. června 2016. Informují o tom italská i chorvatská média, kluby transfer potvrdily v neděli večer na svém webu.



Podpis všech zúčastněných stran potvrdil i hráčův agent Martin Říha ze společnosti MLM Sport Management.

"Renato se dnešním dnem stal hráčem Padovy, kterou bere jako další výzvu ve své kariéře. Měl jsem možnost mluvit s vedením klubu, které chce udělat maximum pro záchranu v druhé lize a na příští sezonu má navíc ambice na play off o nejvyšší soutěž," řekl Říha v prohlášení.

Jde o překvapivý zvrat, protože liberecký klub v týdnu vydal zprávu, že Renato Kelič odletěl do Tiraspolu podepsat smlouvu s místním Šerifem.

Chorvatský stoper však bude podle všeho nakonec působit v Itálii, kde uzavřel dvouapůlletý kontrakt s Padovou. Informoval o tom server Calciomercato.it i chorvatský web Dnevnik.hr.

Keličova smlouva se Slovanem měla vypršet na konci sezony, český klub tak měl poslední šanci na chorvatském obránci něco vydělat.

"Jsem hrozně rád, že už je vše vyřešeno a já vím, kde budu na jaře nastupovat. Dlouho se nevědělo, kde vlastně budu, protože zájemců bylo víc," řekl Kelič, o kterého se zajímal i Šeriff Tiraspol.

"Nyní jsem šťastný, že nakonec vyšel přestup do Itálie, kde cítím motivaci zachránit se s Padovou v Serii B. Velký dík zároveň patří Slovanu, ve kterém jsem prožil krásné roky a který mi nyní povolil přestup," dodal.

Padova je po dvaceti kolech Serie B na třetím místě od konce a mohutně posiluje. Před Keličem získala například Tommasa Rocchiho, bývalého útočníka Lazia Řím a Interu Milán.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud