20. ledna 2014 • 16:45

První posila Sparty! Z Teplic přichází bývalý kapitán devatenáctky Krátký

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ligový lídr hlásí první zimní posilu. Na půlroční hostování přichází na Letnou pravý bek či záložník Marek Krátký z Teplic. „V Markovi vidíme velký potenciál. Věříme, že nás na jaře svou prací zaujme natolik, že budeme chtít jeho hostování přeměnit v přestup,“ uvedl člen představenstva Sparty Jakub Otava.



Dvacetiletý Marek Krátký by měl ve Spartě krýt záda Pavlu Kadeřábkovi, který na podzim rozkvetl na pravém kraji obrany do reprezentační formy. Alternovat však může i na pravém křídle, kde vedoucí tým tabulky potřeboval doplnit stav kvůli vlekoucímu se zranění Tiémoka Konatého.

Původně měl přitom Krátký na jaře působit v druholigovém Ústí nad Labem, se kterým už absolvoval i kondiční soustředění. Nakonec však bývalý kapitán reprezentace do 19 let bude místo o postup do nejvyšší soutěže hrát o mistrovský titul.

V Gambrinus lize debutoval Krátký v sezoně 2010/11 a zatím v ní nashromáždil 14 startů.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud