20. ledna 2014 • 21:30

Kováč se dohodl se Spartou! Na 95 procent přijde v létě

Autor: iSport.cz, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radoslav Kováč se vrací do Sparty. Neprodlouží smlouvu v Liberci, nezlákají ho rivalové z Jablonce. Podle informací iSport.cz se čtyřiatřicetiletý stoper po vypršení kontraktu na severu Čech stane v létě hráčem letenského klubu.



„Je to jisté na devadesát pět procent,“ prozradil o Kováčově návratu na Letnou po devíti letech zdroj deníku Sport. Zkušený obránce by od ligového lídra měl údajně dostat dvouletou smlouvu, už dnes by měly být zveřejněny další detaily transferu.

Sparta se zatím k tématu nové posily konkrétněji nevyjádřila. „Situaci kolem Radka Kováče sledujeme,“ řekl pouze klubový ředitel komunikace Ondřej Kasík. Jde však jen o mlžení, které má ještě aspoň na chvíli zastřít jasný fakt – Kováč se už nyní stane letní sparťanskou posilou.

Na konci sezony mu skončí kontrakt v Liberci, který se Kováč rozhodl neprodloužit. Modré barvy účastníka jarní fáze Evropské ligy tak v létě vymění za rudý dres a nehodlá opětovat ani zájem severočeských rivalů z Jablonce.

„Pelta mi řekl, že Kováče mu vyfoukla Sparta,“ dodal jednoznačně pro Sport znalec fotbalového zákulisí.

Více o přestupu Radoslava Kováče do Sparty čtěte v úterním vydání deníku Sport!

Dnešní titulní strana deníku Sport.Foto spo

Tomáš Ujfaluši kvůli zdravotním potížím Spartě moc nepomohl, zkušeného stopera si tak Letenští našli v Radoslavu Kováčovi
Tomáš Ujfaluši kvůli zdravotním potížím Spartě moc nepomohl, zkušeného stopera si tak Letenští našli v Radoslavu Kováčovi

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud