15. dubna 2014 • 04:20

Podivná Příbram? Jedna kamera, kolize s derby. Nechápu, štve Rajnocha

Autor: hp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl pořádně vytočený, už po zápase svou zlobu vůbec neskrýval. Když se v pondělí po tréninku Jan Rajnoch dozvěděl, že podle šéfky sudích Dagmar Damkové v utkání s Příbramí (1:3) rozhodčí Petr Ardeleánu za jeho zákroky nařídil oba pokutové kopy správně, cítil bezmoc. „Byly nesmyslné,“ stojí si za svým liberecký stoper.



MATCH OVERVIEW LEGACY
12. 4. • 16:00
1. FK Příbram
1. FK Příbram
3:1
ONLINE
12. dubna
16:00
FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec
Góly

Domácí: 31. Řezníček, 51. Řezníček, 72. Krbeček

Hosté: 28. Sackey

Sestavy

Domácí: Hruška (C) – Jugas, Zápotočný, Hájovský, Mišůn – Pilík, Aziz (63. Volešák), Tarczal, Krbeček, Zeman (46. Danoski) – Řezníček (86. Stratil).

Hosté: Kovář – Coufal, Rajnoch, Pimpara, Frýdek – M. Jarolím (C), Pavelka, Sackey, Rybalka (77. Obročník), Kolár (69. Káva) – Budnik (60. Luckassen).

Náhradníci

Domácí: Rondzik, Pleško, Danoski, Volešák, Stratil, Slepička, Kraut

Hosté: Hroššo, Novotný, Pokorný, Obročník, Douglas, Káva, Luckassen

Karty

Domácí: Zeman

Hosté: Sackey, Rybalka

Rozhodčí

Ardeleánu – Moláček, Hrabovský

Stadion

Severočeský stoper cítí obrovské rozčarování. "Aby mě někdo nenapadl z ubrečenosti, tak hned zdůrazňuji, že jsme prohráli, protože jsme nepodali adekvátní výkon. Ale fakt je, že jsme vedli 1:0 a přišly dvě hodně sporné penalty. Z mého pohledu nesmyslné!" tvrdí Rajnoch.

V Příbrami právě po jeho zákrocích sudí Ardeleánu nařídil dva pokutové kopy, které proměnil Řezníček a rozhodl o výhře domácího týmu. Liberečí se zlobili, že se ani jedna kopat neměla. Šéfka ligových sudích Dagmar Damková ale vydala prohlášení, že kritizovaný rozhodčí chybu neudělal.

"Já se k tomu raději ani nebudu vyjadřovat. Asi jen to, že se omlouvám fanouškům a spoluhráčům, že jsem jim prohrál zápas," říká Rajnoch ironicky.

"Při první jsem vypíchnul balon, soupeř přepadl s tím, že ho někdo strčil. Rozhodčí mi řekl, že hráč číslo 21, tedy Pimpi (Pimpara). A druhá penalta? Nešel bych do skluzu, kdybych nevěděl, že nemám balon. Ten frajer si ho o dva metr předkopl a šel jsem tam na jistotu, že hraju balon. On ke mně doběhl, kopnul mě do holeně a teatrálně přepadl," vrací se ke klíčovým momentům.

Rajnocha zarazily i jiné věci. "Proč se takový zápas hraje ve stejný čas jako největší zápas v Čechách, jako je derby? To nepochopím. Mohlo se hrát třeba od šesti," zlobí se.

"A druhá věc je, že na stadionu je jedna kamera. Hrál jsem v Turecku a každý zápas má minimálně hodinový rozbor, každý sporný zákrok se rozebírá, i v utkání posledního s předposledním. A my tady vidíme záběry z jedné kamery. I u našeho gólu, který prý padl z ofsajdu. Podle mě to ofsajd nebyl. Ale neviděl jsem to, protože nebylo kde," přidává smutně.

Rozhovor s Janem Rajnochem čtěte v úterním Sportu

Co také tweetoval Jan Rajnoch 

 „Tak mám pocit, že kdybych se chtěl pustit do nějakých větších debat, tak mi asi někdo prostřílí kolena...“

„Tachov, Tachov... Hmm, kde to leží...?

„Omlouvám se všem spoluhráčům, vedení a fanouškům za to, že jsem jim prohrál svojí nešikovností zápas v Příbrami...“

„A kdo z fanoušků byl v Příbrami a přihlásí se, tak mu rád zaplatím lístek...“

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud