15. dubna 2014 • 14:33

Peltův mazácký kousek. Do Jablonce chce přetáhnout Šilhavého!

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle by se mu vážně povedlo. Miroslav Pelta, šéf FAČR a majitel prvoligového Jablonce, by do svého klubu měl přivést Jaroslava Šilhavého! Se současným koučem konkurenčního Liberce už je prý domluvený, se Šilhavým by měl v létě přijít celý stávající realizační tým Liberce. S informací jako první přišel server idnes.cz.



Liberec s Jabloncem spojuje jedna tramvajová linka, severočeská města od sebe dělí necelých patnáct kilometrů. Fotbalová utkání provází velká rivalita, jde o velké regionální derby.

Pelta, nejvlivnější muž českého fotbalu, chystá vskutku ďábelský scénář. Podle informací idnes.cz už je údajně domluvený na tom, že největšímu jabloneckému rivalovi "vyfoukne" trenérský štáb!

Od Nisy na Střelnici by měl přejít trenér Jaroslav Šilhavý i se svými asistenty. Úspěšný kouč v Liberci vybojoval jeden titul a jedno třetí místo, letos navíc postoupil do jarní fáze Evropské ligy.

Kouč Šilhavý slaví senzační postup Kouč Šilhavý slaví senzační postupFoto Michal Beránek (Sport)

Šilhavému po sezoně končí v Liberci smlouva a je velmi pravděpodobné, že novou v klubu neuzavře.

"Trenér Šilhavý nás informoval, že má nabídky z Gambrinus ligy i ze zahraničí. My jsme mu dali svolení k jednání. Nicméně pan Šilhavý má se Slovanem do konce června uzavřenou smlouvu s opcí. Víc se k tomu v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat," uvedl na stránkách klubu sportovní ředitel Jan Nezmar.

Vedení Liberce už údajně hledá jeho možné nástupce. V Jablonci by Šilhavý vystřídal Romana Skuhravého. „S panem Šilhavým jednáme, ale smlouva zatím podepsaná není,“ uvedl sportovní ředitel Jablonce Petr Flodrman.

Mluví se o tom, že liberecký fotbal trápí finanční potíže. Už v zimě kádr opustilo několik důležitých hráčů, od léta navíc do Sparty přejde kapitán Radoslav Kováč.

Klub jedná o možném vstupu argentinského investora, zatím ale žádná dohoda uzavřená nebyla.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud