19. dubna 2014 • 09:46

Žádný Jablonec, Švejdík zůstává ve Spartě! Pelta mu přitom nabízel víc

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl se stát základním stavebním nového týmu, který Miroslav Pelta v Jablonci buduje. Jedenatřicetiletý obránce Ondřej Švejdík však dal nakonec před lukrativní nabídkou přednost boji o místo ve Spartě, která mu nakonec nabídla novou smlouvu. Informaci redakci iSport.cz potvrdil hráčův agent Jiří Müller.



„Se Spartou jsme domluveni na podmínkách dvouleté smlouvy, kterou by měl Ondra podepsat začátkem příštího týdne,“ prohlásil Jiří Müller.

Ondřej Švejdík přišel do Sparty na začátku roku 2011 a podepsal v ní kontrakt, který končí po této sezoně. Původně se zdálo, že mu letenský klub nový nenabídne, ale tento postoj nakonec vedení ligového lídra přehodnotilo. Do kádru, který směřuje za vysněným titulem, chce sahat co nejméně, což zní před pravděpodobným bojem o Ligu mistrů logicky.

Švejdík navíc svými posledními výkony přesvědčil, že je v případě potřeby schopen okamžitě naskočit a odvést spolehlivý výkon. V sobotním derby byl podle podrobných statistik navíc vůbec nejrychlejším hráčem na trávníku.

O elegantního zadáka se zkušenostmi z nejvyšší holandské soutěže stála pražská Dukla, kde v sezoně 2011/12 hostoval, a také Jablonec. Oba kluby však neuspěly.

„Pan Pelta nabídl Ondrovi velmi zajímavou tříletou smlouvu, ale on chtěl zůstat ve Spartě, kde před sebou vidí spoustu sportovních výzev,“ doplnil Müller.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud