12. října 2013 • 18:11

Kouč Kozel do Plzně trénovat nepůjde. Majitel Dukly ho nechce pustit

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do kvalifikace na fotbalové EURO půjde český národní tým pod vedením kouče Pavla Vrby a jeho místo na lavičce Plzně zaujme Luboš Kozel. O plánu na velkou trenérskou rošádu se spekuluje již několik měsíců, nečekanou ránu mu ale zasadil majitel Dukly Petr Paukner. Ten prohlásil, že si Kozla chce v pražském klubu udržet i nadále.



"Jsem jednoznačně proti tomu. Jedna z věcí, která urychlila můj kapitálový vstup do Dukly, byl právě trenér," prozradil miliardář Paukner v rozhovoru pro internetový portál ceskapozice.cz.

Majitel společnosti Carbounion převzal kontrolu nad klubem před třemi měsíci a do budoucna chce z Dukly vybudovat mužstvo, které bude pravidelně bojovat o evropské poháry. Jedním ze stavebních kamenů pro cestu na vrchol má být právě i dvaačtyřicetiletý Kozel. "Nechci, aby byl v Dukle na věky věků, ale myslím, že tady může získat další zkušenosti," věří Paukner.

Jeho stanovisko by mohlo dál značně zkomplikovat další průběh hledání nového kouče pro reprezentaci. Největším favoritem fanoušků a nejspíš i FAČR je plzeňský Pavel Vrba, vedení Viktorie ale jakékoliv jednání o jeho uvolnění dlouhodobě odmítá. A ztráta nadějí na ziskání vyhlédnutého náhradníka Kozla může postoj plzeňského majitele Paclíka ještě utvrdit.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud