5. května 2013 • 20:00

Nový Sport Góóól: Proč Bayern vládne a nejtěžší sezona Van Persieho

Autor: Sport Góóól
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od pondělí 6. května je v prodeji další číslo měsíčníku Sport Góóól!, fotbalového časopisu, který nesnáší fráze a grafickou nudu. Co v květnu mimo jiné najdete?



Fenomén Bayern Mnichov. Odkud pramení jeho síla a proč v této sezoně tak dominuje? Co udělal jinak a kdo za tím stojí? Plus desatero Bayernu, hlavní hráčské motory, co má v plánu Pep Guardiola, faktor Mario Götze a další souvislosti.

Idol pod lupou: Robin van Persie, podruhé za sebou nejlepší střelec Premier League, útočník, který rozhodl o titulu pro Manchester United. Proč pro něj byla tahle sezona nejtěžší ze všech, co si o něm myslí v Anglii a proč je pro Alexe Fergusona tak důležitý? Plus srovnání s Luisem Suárezem, druhým nejlepším snajprem soutěže.

Téma: Jürgen Klopp, trenér Borussie Dortmund, nepřehlédnutelný, charismatický, zábavný, úspěšný. Vše, co o něm nevíte. Jeho život, kariéra, názory, nejlepší výroky a jeho fotbalové děti – hráči, které vychoval.

Zaostřeno: Jak se vyplatily posily. Velký přehled fotbalistů, kteří v létě změnili dres a nové zaměstnavatele stáli nemalé peníze. Jakou zažili sezonu, jaký dojem zanechali a jaký měli účinek a přínos?

Titulní strana květnového čísla časopisu Sport Góóól Titulní strana květnového čísla časopisu Sport GóóólFoto Sport Góóól

Profil: Xabi Alonso. Existují zářivější hvězdy, ale španělský záložník je ten, kterého si váží trenéři i spoluhráči, defenzivní štít i tvořivý středopolař, hráč s charakterem a nezdolností.

Příběh: Thiago Silva, nejlepší fotbalový stoper a kapitán Paris Saint-Germain i brazilské reprezentace. Z jakého důvodu ho absolutně uznává i Zlatan Ibrahimovic, proč měl být kapitánem v AC Milán a proč ho zoufale chtěla i Barcelona? Plus přehled top stoperů světa a nejlepších brazilských obránců historie.

Takhle žije: David Luiz, obránce Chelsea. Jaký je to fotbalista, ale i člověk? Co má rád, v co věří a co naopak nemůže vystát?

To bude machr: Romelu Lukaku, stále ještě 19letý útočník West Bromwich Albion, kde hostuje z Chelsea. V této sezoně dal 14 gólů a patří k nejlepším střelcům v Premier League. Tenhle Belgičan je pozoruhodný i v dalších ohledech.

Superklub: Manchester City.

Starý mistr: Roberto Baggio, Božský copánek, italská legenda

Akademie: Čtenářům radí a na dotazy odpovídá Martin Pulpit, trenér Baníku Ostrava.

Plus další rubriky, články a zajímavosti. Plakáty: Franck Ribéry, Didier Drogba, Michu. A druhý díl megaplakátu Galacticos 2013!

Na co se můžete těšit v květnovém čísle časopisu Sport Góóól
Na co se můžete těšit v květnovém čísle časopisu Sport Góóól

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud