2. března 2014 • 22:57

Nový Sport Góóól: Rosický, Jesé, Fábregas, Ronaldinho, Matič

Autor: Sport Góóól
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od pondělí 3. března je k dostání nové číslo Sport Góóólu, časopisu, který miluje fotbal a nesnáší nudu. Jestli jste naladění stejně, mrkněte, co jsme pro vás v březnu připravili.



Idol pod lupou: Tomáš Rosický, záložník Arsenalu, český kapitán, zažívá skvělé období lemované vodotryskem chvály. Co si o něm myslí slavní spoluhráči i legendy Kanonýrů? Proč si ho váží trenér Arséne Wenger? K tomu podrobný průřez Rosického kariérou a sonda do jeho světa i mimo fotbal.

Fenomén: Nikdy dřív nebylo v Evropě tolik vynikajících útočníků z Jižní Ameriky jako v poslední době. Luis Suárez, Edinson Cavani, Radamel Falcao, Sergio Agüero, Jackson Martínez a další NEUSTÁLE prokazují vysokou třídu a střeleckou výkonnost. Velké srovnání jihoamerických kanonýrů s těmi evropskými.

Příběh: Cesc Fábregas, záložník Barcelony, jenž zažívá výraznou obrodu a je blízko formě, kterou předváděl ještě v Arsenalu. Co stojí za jeho vzestupem?

Zaostřeno: Tři čeští teenageři, kteří opustili domov a vydali se do světa. Jaké jsou jejich zážitky, zkušenosti a příběhy? A co je čeká dál? Vyprávějí Dominik Mašek (HSV Hamburk), Aleš Matějů (PSV Eindhoven) a Václav Černý (Ajax Amsterdam).

Profil: Jesé Rodríguez, 21letý útočník Realu Madrid a kometa sezony, kterou oceňují Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo. Zlomí prokletí odchovanců Bílého baletu, kteří se v posledních letech neprosadili v áčku, přestože v juniorce zářili, a museli odejít jinam? Jesé, už dnes miláček fanoušků Realu, má být nový Raúl.

Jesé Rodriguez
Jesé Rodriguez

Interview: Ronaldinho, nedávno oceněný jako nejlepší fotbalista hrající v Jižní Americe, 33letý brazilský idol a lídr Atlétika Mineiro, jehož si v srdcích a duších hýčkají miliony fanoušků z celého světa. Jak vzpomíná na svoje začátky a co říká o Messim či Neymarovi?

Profil: Nemanja Matič, posila Chelsea, vymodlený nákup Josého Mourinha, který si od 25letého Srba slibuje, že bude pro Blues osobitou verzí Yayi Tourého, silového záložníka, nezdolného vzadu a konstruktivního dopředu.

To bude machr: Kurt Zouma, 19letý Francouz, urostlý stoper, který hraje už tři roky ligu za Saint-Étienne, a od léta posílí Chelsea, která za něj v lednu zaplatila 15 milionů eur.

Téma: Proměny fotbalových hvězd. I dnešní hráči, světově proslulí fotbalisté, byli dětmi, co snily o velké kariéře. Jak se za tu dobu změnili?

Fotbalová akademie: Na dotazy čtenářů odpovídá a mladým fotbalistům radí stoper Radoslav Kováč.

Velmoc mistrovství světa: Tentokrát si projdeme pestrou minulost i zajímavou současnost Portugalska.

Starý mistr: Oliver Kahn, brankářská legenda, ikona Bayernu Mnichov i německé reprezentace, divočák a rebel s grandiózní biografií.

A samozřejmě jako každý měsíc nášup dalších rubrik a fotbalových témat, zkrátka nic, o co byste měli přijít.

Plakáty: Eden Hazard (Chelsea), Jesé (Real Madrid), Alexis Sánchez (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), Raheem Sterling (Liverpool).

Od pondělí 3. března je k dostání nové číslo Sport Góóólu, časopisu, který miluje fotbal a nesnáší nudu Od pondělí 3. března je k dostání nové číslo Sport Góóólu, časopisu, který miluje fotbal a nesnáší nuduFoto Sport Góóól

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud