25. listopadu 2015 • 19:10

Úspěch mladíků Příbrami! Postoupili přes Hagiho tým a můžou vyzvat i Real

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příbramští fotbalisté do 19 let dosáhli historického úspěchu! V odvetě druhého kola UEFA Youth League remizovali 0:0 na půdě Viitorulu Constanta 0:0 a díky domácí výhře (2:0) postoupili do jarní fáze soutěže. V osmifinále se utkají s jedním z osmi týmů, které skončí na druhých místech ve skupinách mládežnické Ligy mistrů, takže mohou narazit třeba i na Real Madrid, Arsenal či Manchester United.



Tým Viitorulu před prvním duelem s Příbramí neprohrál soutěžní zápas tři roky, ale svěřenci Petra Janoty vyhráli na domácí půdě šťastně 2:0 brankami Šraina a Hlavatého. První porážku po takové době sledoval u Litavky i majitel klubu, legendární Rumun Gheorghe Hagi.

V odvetě pak příbramští dokázali ubránit bezbrankovou remízu, chvíli před koncem ještě neproměnili pokutový kop, ale stejně mohli začít slavit historický postup.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud