25. května 2014 • 12:36

Klinsmann junior naštval tátu i fanoušky. Vysmál se smutné legendě USA

Autor: ČTK, iSport.cz
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkou nevoli vyvolal syn trenéra fotbalové reprezentace USA Jürgena Klinsmanna, který na twitteru posměšně komentoval fakt, že jeho otec do nominace na mistrovství světa nezařadil útočníka Landona Donovana. Za škodolibou poznámku to sedmnáctiletý mladík schytal nejen doma, ale i od veřejnosti.



"Hahaha, Donavan, hahaha, ani jsem si nevšiml, dokud mě na to neupozornil můj telefon," napsal na twitteru Jonathan Klinsmann, který jako brankář nastupuje v reprezentaci USA do 18 let. Špatně napsané jméno nejlepšího kanonýra národního týmu v historii bylo pro mnohé fanoušky jen poslední tečkou.

"Okamžitě jsem mu volal. Po pár minutách si uvědomil, co provedl. Žertoval s kamarády ze školy přes twitter a vůbec si neuvědomil, že má jeho účet taky nějaké fanoušky," prohlásil devětačtyřicetiletý kouč.

Podle Klinsmanna, bývalého německého reprezentanta, jenž v národním týmu odehrál 108 zápasů, je přitom jeho syn Donovanovým fanouškem. "Dluží mu obrovskou omluvu. Bylo to na nejvyšší míru neuctivé a věřím, že dostal velkou lekci z užívání sociálních médií," dodal trenér.

Mnohonásobný nejlepší fotbalista USA Donovan startoval na třech světových šampionátech. V národním týmu odehrál 156 zápasů a dal 57 gólů. Na MS v Brazílii ho ale Klinsmann překvapivě nebere.

SPECIÁLNÍ PŘÍLOHA MS VE FOTBALE: isport.cz/msfotbal >>

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud