12. června 2014 • 10:30

Jsi BŮH! Fanoušci Messimu čistili boty, Ronaldinho ho pobavil

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové šílenství už v Brazílii jede před začátkem mistrovství světa naplno a vedle domácí reprezentace to pociťují pořádně i Argentinci. Ti totiž mají v kádru Lionela Messiho. Na něho se také nejvíc vrhali fanoušci, kteří pronikli na hřiště po skončení argentinského tréninku.



Moc příjemné to asi pro fotbalisty není... Končíte trénink a najednou vidíte, jak se k vám žene chlapík s šíleným výrazem ve tváři. Přesně tohle se stalo Lionelu Messimu na jednom z argentinských tréninků.

VIDEO | Podívejte se na šílení fanoušků po argentinském tréninku


Ronaldinhův dvojník se klaní Messimu na argentinském tréninku. Po jeho skončení na hřiště vtrhlo několik fanoušků, kteří se snažili dostat právě k hvězdě BarcelonyFoto AP Photo
Fanoušek marně stíhaný ochrankou dorazil ke hvězdě Barcelony, vrhl se jí k nohám a jal se symbolicky leštit její kopačky.

Messi se pak s narušitelem objal a daroval svou bundu. Příkladu "čističe" bot se hned chytli další fanoušci a na hřiště jich vtrhlo ještě několik.

Mezi nimi ovšem jeden výjimečný - za argentinskými hvězdami se totiž vypravil sám Ronaldinho. A dvojník to byl natolik podařený, že Messi , se kterým si podal ruku, dostal záchvat smíchu...

Argentinci mají posledních pár dní před svým nedělním vstupem do šampionátu proti Bosně a Hercegovině (o půlnoci v noci na pondělí českého času).

Speciál iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii »

Fanoušek převlečený za Ronaldinha si podává ruku s Lionelem Messim
Fanoušek převlečený za Ronaldinha si podává ruku s Lionelem Messim

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud