11. července 2014 • 18:31

Robben naštval Argentince: Ve finále nemáte šanci, vyhrají Němci!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FINÁLE MS | NEDĚLE 21:00 | Porazit Německo? Ani ve snu! Arjen Robben tvrdí, že Argentina má nulovou šanci uspět v nedělním finále mistrovství světa. Upřímným vyjádřením si poštval proti sobě tisíce fanoušků Lionela Messiho a spol., kteří ho nejen na internetu urážejí.



Nizozemsko proti argentinskému týmu neuspělo. Za 120 minut nevstřelilo jediný gól a v semifinále světového šampionátu prohrálo na pokutové kopy. Přesto se Arjen Robben domnívá, že svěřenci trenéra Alejandra Sabelly nemají šanci uspět v souboji s mužstvem Joachima Löwa.

„Mistrovství světa vyhraje Německo, o tom není pochyb. Argentinci jsou bez šance,“ prohlásil Robben v hloučku nizozemských novinářů.

Arjen Robben v semifinále MS proti Argentině, kde Nizozemsko prohrálo na penalty
Arjen Robben v semifinále MS proti Argentině, kde Nizozemsko prohrálo na penalty

Jeho vyjádření pochopitelně nahněvalo argentinské fanoušky. Nadávají mu, ale i argumentují tím, že Německo nemá v týmu nejlepšího hráče na světě Lionela Messiho. Toho však Nizozemci úspěšně uhlídali, proč by to tedy nezvládli i Němci?

„S Argentinou jsme prohráli, protože jsme měli při pokutových kopech smůlu. A ta je bohužel součástí fotbalu,“ pokračoval Robben. „Přesto jsem nesmírně hrdý na to, čeho jsme v Brazílii dosáhli. Prezentovali jsme se na šampionátu dobrým fotbalem.“

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud