12. července 2014 • 14:43

SCI-FI? Brazílie chce na lavičku Mourinha! Je to možné, přiznal agent

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To by byla fotbalová bomba. Lahůdka. Přestup roku. Ačkoliv v trenérském vydání. V Brazílii se již počítá s tím, že po ostudném debaklu 1:7 v semifinále domácího MS od Němců skončí na její lavičce trenér Luis Felipe Scolari. A náhradník by mohl být více než zvučný. Samotný „The Special One“ José Mourinho. Prezident brazilské fotbalové federace se dokonce hned po šampionátu chystá Portugalce navštívit v Londýně.



Přestože by si to v Brazílii hodně přáli a podle informací několika deníků pro tuto možnost udělají cokoliv, přivést Mourinha ještě letos se jim pravděpodobně nepovede. Portugalský trenér se nyní maximálně koncentruje na úspěch s Chelsea.

„V tuto chvíli to pro Mourinha není aktuální téma. Posiluje svůj tým a dal slovo majiteli klubu Romanu Abramovičovi,“ řekl španělskému deníku Marca člověk z klubu.

Ani tak se ovšem Brazílie nehodlá vzdát a má už vymyšlený záložní plán. Vedení brazilské federace je ochotné počkat na vysněného Mourinha dva roky. Za tu dobu by mohl nastartovat Chelsea a bez závazků začít připravovat „Selecao“ na mistrovství světa 2018 v Rusku.

„Ano, v budoucnu je to možné,“ potvrdil i Mourinhův agent Jorge Mendes.

Jasné je, že i kdyby Mourinho Brazílii absolutně zamítl, jihoamerický tým nepřevezme žádný nováček. V zákulisích se už nyní mluví o velkých jménech. Úplně vyloučeno ale není ani to, že na lavičce zůstane Scolari. To si ovšem nepřeje většina fanoušků.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud