13. července 2014 • 21:46

Hvězdy na finále! Shakira ukázala syna, Beckham objal Pelého

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Vrchol světového fotbalu. Finále mistrovství světa je největší událost, kterou nejpopulárnější sport na světě nabízí. Tradičně si ho nenechá ujít řada světových hvězd a známých tváří. Nejinak tomu bylo při finále v Brazílii . V hledišti Maracaná se objevil například David Beckham, legendární Pelé, zpěvačka Shakira nebo ruský prezident Vladimir Putin.



Fotbalový svátek si nikdo nechce nechat ujít. Finále mistrovství světa sleduje celý svět, ať už u televize nebo přímo na stadionu. Do slavného fotbalového stánku Maracaná dorazilo i letos spoustu slavných jmen. Nechyběli mezi nimi ani světoví fotbalisté Pelé a David Beckham .

Finále předcházel závěrečný ceremoniál, kde vystoupila například tamní popová hvězdička Sangalo, muzikant Carlos Santana nebo světoznámá zpěvačka Shakira , která s sebou vzala i svého syna Milana. Vrcholem show pak bylo představení trofeje pro nové šamiony, kterou představil kapitán španělské reprezentace Carles Puyol společně s brazilskou modelkou Gisele Bündchenovou.

Samotné fotbalové utkání si kromě fanoušků a fotbalistů nenechaly ujít ani hlavy různých států. V hledišti Maracaná se objevili prezidenti Brazílie, Číny, Německa, Jižní Ameriky, Gabonu a objevil se také prezident Ruska Vladimir Putin .

GALERIE | Kdo dorazil na MS? Podívejte se...

Trofej pro mistry světa představil fotbalista Carles Puyol a brazilská modelka Gisele Bündchen
Trofej pro mistry světa představil fotbalista Carles Puyol a brazilská modelka Gisele Bündchen

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud