17. července 2014 • 04:30

Legendární Boban: Ronaldo je posedlý svým vzhledem. Ničí tím celý tým!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární bývalý chorvatský záložník se tvrdě obul do portugalské star Cristiana Ronalda. Zvonimiru Bobanovi se nelíbí, jak je slavný hráč Realu Madrid namyšlený a viní ho z brzkého konce Portugalců na mistrovství světa v Brazílii. "Ronaldo je úžasný hráč, ale je příliš zahleděný do sebe," míní někdejší hvězda AC Milán.



Cristiano Ronaldo je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů světa. Letos vyhrál s Realem Madrid prestižní Ligu mistrů a získal Zlatý míč. Jenže na mistrovství světa selhal nejen on, ale celý portugalský tým. A právě hvězdného CR7 považuje Zvonimir Boban za hlavního viníka.

Pětačtyřicetiletý bývalý záložník Dinama Záhřeb a AC Milán se v rozhovoru pro chorvatské noviny Sportske Novosti do Ronalda pořádně opřel: "Je to nevyvážený kapitán, který je zahleděný jen sám do sebe. Tým kvůli němu ztrácí svou identitu na celé generace dopředu."

Ronaldo se svojí podobiznou.
Ronaldo se svojí podobiznou.

"Vadí mi, že jsou v novinách tiutlky o něm, a ne o týmu. Pak se není čemu divit, že ostatní hráči chtějí ukázat, že jsou většími Portugalci než Ronaldo. Jenže přesně kvůli tomu potom chybí v týmu jakákoliv morálka a disciplína," pokračoval Boban.

Ronaldo podle něj dává mladým hráčům špatný příklad, jak být dobrým fotbalistou. "Všichni hráči Portugalska hráli svou vlastní hru. Hlavně se zajímali víc o tetování a svůj účes než o hru samotnou. Cristiano je skvělý hráč a ukázal to i v Brazílii. Jeho největší slabinou je však posedlost svým vzhledem. Měl by se víc věnovat týmu," má jasno velká osobnost chorvatského fotbalu.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud