Jakub Dvořák
29. srpna 2014 • 16:50

Ronaldo: Messi nejlepší na MS? Kdybych řekl vše, skončím ve vězení

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě se Cristiano Ronaldo ani nedozvěděl, že získal trofej pro nejlepšího fotbalistu Evropy za sezonu 2013/14, už se pustil do rivala z Barcelony Lionela Messiho. Když se ho zástupci z portugalské televizní stanice TVI ptali, co říká na to, že jeho konkurent ze španělské ligy byl zvolen nejlepším hráčem uplynulého MS v Brazílii, Ronaldo odpověděl zajímavým způsobem.



"K této události se nemůžu vyjádřit upřímně. Každý, ať si udělá svůj obrázek v této věci," odpověděl Ronaldo na fakt, že se Lionel Messi stal podle organizátorů MS nejlepším hráčem turnaje. Hvězda Barcelony se sice dostala s Argentinou až do samotného finále, tam však narazila na dominantní Němce, kteří získali zlato po výhře 1:0.

Messi získal ocenění na světovém šampionátu podle mnohých expertů a novinářů neprávem. Na sociálních sítích se ihned po utkání s Němci objevovaly názory, že cenu dostal spíš za své jméno, než za výkony. Své si otom myslí i modla Realu Madrid.

"Kdybych řekl vše, co si myslím, skončil bych ve vězení," odpověděl s úsměvem portugalský rodák z Madeiry. Ten vyzval samotného Messiho, ať se k této věci vyjádří. "Byla by to zajímavá otázka pro něj. Každý, kdo dělá svoji práci, věří v to, že je nejlepší. Já jsem ve své mysli pro sebe ten nejlepší," uzavřel Ronaldo debatu na toto téma.

Cristiano Ronaldo přebírá trofej od předsedy UEFA Michela Platiniho
Cristiano Ronaldo přebírá trofej od předsedy UEFA Michela Platiniho

 

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud