7. června 2013 • 15:52

Červenou fotbalovým kmotrům dal i zpěvák Janda: Je mi z toho zle!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová veřejnost se bouří proti očekávanému zvolení Miroslava Pelty a Romana Berbra do čela FAČR. Výzvu deníku Sport Dejme kmotrům červenou podepsalo do pátečního poledne více než 15 tisíc lidí, mezi nimi i legendární zpěvák Petr Janda. "Nevím, proč se neodehraje nějaká revoluce," říká v rozhovoru pro iSport TV.



"Nerozumím tomu, proč se kolem toho pořád točí ti samí lidé," kroutí hlavou lídr Olympiku. "Měl by to vzít nějaký ambiciózní člověk, který by řekl a dost. Teď se to bude hrát podle správných pravidel a ne nějakých nepsaných, který tam fungujou," má jasno Janda.

"Mám úplně pocit, že tam někdo stojí na brzdě. Fotbal mám rád, a  když vidím, že to ovlivňuje někdo, kdo s tím nemá nic společného, tak mi je z toho zle," říká zpěvák, sám velký fanoušek Bohemians 1905.

Legendární zpěvák Petr Janda říká, proč podepsal výzvu Dejme kmotrům červenou
Video se připravuje ...

Právě i jejich kauza mu pije krev. "Pan Pelta slíbil, že do konce roku 2012 bude jenom jedna Bohemka. To je problém, který nás pálí. Táhne se to léta letoucí a já nechápu, proč tomu někdo nezabránil," zlobí se Janda, který se ale bojí, že výzva Sportu nebude mít na fotbalové šíbry žádaný efekt.

"Obavám se, že ten kšeft je tak významnej, že se z toho nikomu couvat nechce... Je to tam tak zaplevelený i historicky, takže trošku pochybuju, že tahle petice tomu pomůže, ale byl bych rád," uzavírá lídr legendárních Olympiků...

Výzvu Dejme kmotrům červenou můžete podepsat zde »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud