8. června 2008 • 20:24

Vieiru trápí zranění

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zranění kapitána francouzské fotbalové reprezentace Patricka Vieiry se nelepší. Hrozí tak, že se evropského šampionátu nezúčastní.



Zranění kapitána francouzské fotbalové reprezentace Patricka Vieiry se nelepší. Hrozí tak, že se evropského šampionátu nezúčastní.

Trenér Raymond Domenech však dál doufá, a tak dopsání náhradníka Mathieua Flaminiho z Arsenalu na soupisku stále odkládá.

"Rozhodneme se až na poslední chvíli," řekl dnes novinářům Domenech. Podle pravidel turnaje může tým udělat změnu na soupisce maximálně den před úvodním utkáním. Francouzi vstoupí do šampionátu v pondělí zápasem proti Rumunsku.

Jednatřicetiletý záložník Interu Milán si během přípravy poranil stehenní sval, což mu určitě nedovolí nastoupit v úvodním vystoupení na šampionátu.

Vieira již sice začal s lehkým tréninkem, přesto není jisté, jestli by byl do konce bojů ve skupině k dispozici.

V základní sestavě francouzského kapitána pravděpodobně nahradí záložník Lyonu Jérémy Toulalan. Kapitánskou pásku by pak měl převzít obránce Liliam Thuram.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud