7. října 2011 • 22:30

Českým fanouškům došla trpělivost. Skandovali: Baroš a Bílek ven!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
26
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva muži upadli u fanoušků v nemilost. Definitivně. Michal Bílek a Milan Baroš si museli na Letné vyslechnout nepříjemný pokřik: Baroš ven! Bílek ven! Na oba se křičelo, pískalo i bučelo.



Milan Baroš dlouhodobě nepatří mezi oblíbence českých fanoušků, což se potvrdilo i během zápasu se Španěly. Nejenže na českého útočníka ve druhé půli bučeli, ale také hlasitě skandovali: "Baroš ven! Baroš ven!"

Pokřik se rozléhal po celé Letné poté, co po souboji s Carlesem Puyolem upadl a začal se u rozhodčího dožadovat faulu (v tomto duelu to neudělal poprvé). To příznivce českých barev očividně štvalo. Celá akce totiž vypadala nadejně. Barošovi po levé ruce nabíhal i Rosický, ale akce skončila, jak skončila...

Trenér Michal Bílek, který se Baroše vždycky zastával, svou útočnou jedničku o chvíli později vystřídal. A forvard Galatasaraye se nedočkal potlesku, nýbrž opět pískotu.

Stejně tak fanoušci neměli slitování ani se samotným Bílkem. Celá Letná kolem sedmdesáté minuty hlasitě skandovala "Bílek ven!", což kouč národního týmu nemohl stejně jako Baroš přeslechnout.

Fotbalová asociace však jen těžko Bílka před posledním kvalifikačním utkáním s Litvou odvolá. K takovému kroku se rozhodne pouze v případě, pokud se reprezentaci nepodaří probojovat na EURO 2012.

Jak tohle dopadne... Jako by si už během zápasu se Španělskem Petr Čech a Gebre Selassie propočítávali, jak se dostat na mistrovství Evropy.
Jak tohle dopadne... Jako by si už během zápasu se Španělskem Petr Čech a Gebre Selassie propočítávali, jak se dostat na mistrovství Evropy.

Vstoupit do diskuse
26

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud