18. listopadu 2011 • 10:44

Gebre o oslavách: Pokřik nebyl šťastný, nejsem na něj hrdý

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
42
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří k jedněm z největších překvapení českého týmu. Obránce fotbalového Liberce Theodor Gebre Selassie se zabydlel v národním mužstvu a výraznou měrou přispěl k postupu na mistrovství Evropy 2012. "Způsob oslav nebyl nejšťastnější," přiznal 24 letý bek v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.



Co jste to zpívali? Proč jste vulgárně uráželi Radka Druláka? Otázek na téma oslav českého postupu na EURO dostal Gebre Selassie od čtenářů hodně.

"Bylo to způsobené velkou euforií a radostí, že jsme i těm, kteří nám nevěřili, dokázali, že jsme to zvládli. Souhlasím, že pokřik nebyl nejšťastnější. Je to týmový sport, takže jsme v tom jako tým," odpověděl liberecký obránce.

Gebre prožívá famózní sezonu. S Libercem se pere o čelo v Gambrinus lize, díky dobrým výkonům se prokousal i do reprezentačního kádru. Mezi Rosickým, Čechem a spol. se rychle zabydlel a dokonce se probojoval i do základní sestavy.

"Stál proti nám těžký soupeř, takže jsem měl obrovskou radost z postupu. Ulevilo se mi, že jsme to zvládli," uvedl po vítězné baráži s Černou Horou v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.

Jedna z mála věcí, kterou nemusí, je přezdívka Gebre. "Když se někomu zdá mé celé příjmení Gebre Selassie (jak by to mělo být správně) dlouhé, klidně mi může říkat jen Theo," vzkázal fanouškům.

Vstoupit do diskuse
42

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud