13. června 2012 • 15:54

Nehrajeme pro Šípa a spol.! Limberského naštval pískot fanoušků

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z WROCLAWI | Premiéru na velkém turnaji si dokonale užil. Tím víc, že byla úspěšná, výhrou nad Řeckem český tým zůstal ve hře o čtvrtfinále. Radost ze splněného klukovského snu ale obránci Davidu Limberskému kazil pískot fanoušků na Milana Baroše a trenéra Michala Bílka.



„Byl jsem osobně trošku naštvanej, vadí mi to. Měli by podporovat celý tým, včetně trenéra, který udělal kus práce, postoupil na EURO. Teď se vyhrál zápas, nechápu moc tuto kritiku. Buď měli pískat na všechny nebo dát všem pokoj,“ řekl ve středu po tréninku.

„V jiných týmech to není, je to česká mentalita. Co divák, to trenér.Nevím, kritika je podle mě nepřiměřená,“ dodal Limberský, podle kterého to má negativní dopad na celý tým.

„Kdyby pískali třeba na konci po nevydařeném výkonu, ovšem před zápasem? To nikomu na sebevědomí nepřidá,“ podotkl plzeňský bek. „Co mám zprávy, podpora z Čech pořád je. Hrajeme to pro ty, kteří nám věří celou dobu, ne pro lidi typu Karla Šípa,“ narážel na tvrdou kritiku populárního moderátora po utkání s Ruskem.

To Limberský proseděl na lavičce, tentokrát jej však kouč poslal do základu. A udělal dobře, neboť obránce zahrál výborně. Je jisté, že v sobotním duelu s Polskem o všechno bude při tom.

„Tlak si nepřipouštíme, víme, o co hrajeme. Po první zápase nás leckdo odepisoval, teď to vypadá, že by mohla stačit i remíza, situace se mění, jsme rádi, že třetí zápas hrajeme o všechno,“ podotkl Limberský.

David Limberský proti Řecku odehrál celé utkání, v závěru se mohl radovat z české výhry
David Limberský proti Řecku odehrál celé utkání, v závěru se mohl radovat z české výhry

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud