13. června 2012 • 18:25

VIDEO: Baroš? Kapitán ženskýho nároďáku, říká polský kněz

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORT MAGAZÍN | Jak při EURO fandí cizinci žijící v Česku? Tuhle otázku zkoumal Sport Magazín, který vyjde v pátek. A že se občas dozvěděl zajímavé věci! Jako když v rozhovoru s polským knězem Zbigniewem Czendlikem přišla řeč na Milana Baroše.



„My Poláci jsme jako Tomáš Řepka. Symbolem českého družstva je Milan Baroš, který by mohl spíš dělat kapitána ženského národního týmu,“ řekl s úsměvem.

Sedm cizinců, sedm různých pohledů na fotbal, sedm fanouškovských pokřiků. Sport Magazín oslovil zahraniční fotbalové příznivce, kteří žijí v Česku. S jasným přáním: Ukažte, jak se u vás fandí!

Polský farář věří, že jeho tým souboj s Čechy zvládne
Video se připravuje ...


Italský manažer vyprávěl, jak u něj doma vnímají nedávnou sázkařskou aféru. Švédský florbalista prozradil, čeho se jeho krajané nejvíc bojí během oslav. Portugalec se zase svléknul do půli těla a před kamerou předvedl vášnivý fanouškovský tanec.

Vůbec nejvíc ale zaujalznámý kněz Zbigniew Czendlik, pocházející z Polska. Jako hodně zapálený fanoušek neměl problém chodit po svém kostele v reprezentačním dresu.

Fanoušci z jednotlivých zemí mají svůj způsob vyjadřování podpory
Video se připravuje ...

A před sobotním vzájemným duelem taky trochu v legraci popíchnout své české přátele. „Půjdeme nejen po balonu, ale i po nohách,“ varoval se smíchem.

Chcete vidět a slyšet víc? Pusťte si video s úryvkem jeho povídání a s fanděním cizinců žijících v Česku. A v pátek si pořiďte Sport Magazín.

Co dál najdete ve Sport Magazínu:

ROZHOVOR – Petr Kouba: Bývalý brankář a vicemistr Evropy 1996 vypráví o nečekaném anglickém úspěchu, zkoumá výkonnost Petra Čecha a taky prozrazuje, že ho svého času chtěl Real či Barcelona

UNIKLO Z FACEBOOKU – Michal Kadlec: Co by na svém profilu mohl mít obránce české reprezentace?

CO KDYBY – Češi na EURO 2004 vyzráli na Řeky. Nová rubrika zkoumá, co by následovalo, pokud by nadupaný český celek před osmi lety smolně nevypadl v semifinále EURO s Řeckem.

Páteční Sport Magazín je opět plný zajímavostíFoto Sport

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud