25. června 2012 • 04:30

Baroš se rozloučil s reprezentací skandálem. Projděte si jeho průšvihy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Milan Baroš. Nejlepší kanonýr fotbalového EURO 2004 a druhý nejlepší střelec v české historii ukončil po porážce s Portugalskem reprezentační kariéru a dočkal se zaslouženého potlesku českých fanoušků. Hned poté ale opět ukázal svou odvrácenou tvář, když po příletu do Prahy slovně napadl novináře. To je jiný Milan Baroš: primadona a průšvihář, který odmítá komunikovat s médii. A ty mu pak s chutí každý další prohřešek omlátí o hlavu... Projděte si největší Barošovy úlety jeho kariéry.



GESTO S NOSEM
Duben 2007: Milan Baroš si zacpává nos před obráncem Rennes Mbiou Duben 2007: Milan Baroš si zacpává nos před obráncem Rennes MbiouFoto Repro YouTube

Duben 2007 - V duelu francouzské ligy mezi Lyonem s Rennes si útočník ucpával nos a současně mával rukama před hostujícím obráncem tmavé pleti Mbiou.

Disciplinární komise mu udělila stop na tři zápasy.

 

RYCHLOSTNÍ REKORD

Listopad 2007 - Na dálnici mezi Ženevou a Lyonem řídil své ferrari rychlostí 271 kilometrů za hodinu, čímž pokořil tamní rychlostní rekord. Policie mu zabavila vůz i řidičský průkaz, případ řešil soud. 

PITKA PO SLOVENSKU

Duben 2009 - Po prohraném kvalifikačním utkání se Slovenskem do ranních hodin hýřil s některými spoluhráči v jedné z pražských restaurací, kam si podle bulvárního tisku pozvali i prostitutky.

Milan Baroš (vlevo) vysvětluje spoluhráči Culiovi, že Galatasaray přeci takový zápas nemůže prohrát. Padla pak v kabině i facka? Oba svorně tvrdí, že nikoliv
Milan Baroš (vlevo) vysvětluje spoluhráči Culiovi, že Galatasaray přeci takový zápas nemůže prohrát. Padla pak v kabině i facka? Oba svorně tvrdí, že nikoliv
 

FACKA SPOLUHRÁČI

Únor 2011 - Po prohraném zápase Galatasaraye nadával spoluhráčům už na hřišti, po příchodu do kabiny pokračoval, všechno údajně vyvrcholilo políčkem Argentinci Culiovi. Hráč to odmítl.

Je to močící Milan Baroš?Foto /YouTube/
 

MOČENÍ NA ULICI

Prosinec 2010 - V ulicích Istanbulu dal pokyn taxikáři, aby zastavil, vzápětí vystoupil a vymočil se. Přitom jej někdo nafotil a natočil, od policie vyfasoval pořádkovou pokutu.

HÁDKA S TRENÉREM

Březen 2011 - Při tréninku Galatasaraye Istanbul měl připomínky ke kouči Hagimu, údajně s ním měl konflikt a nazval ho hanlivým výrazem. Baroš to ale vždy popíral.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud