2. července 2012 • 13:12

VIDEO: Šílené oslavy Španělů v Madridu, reportéra polili pivem

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Fotbaloví fanoušci napříč celým Španělskem oslavovali dlouho do rána vítězství 4:0 ve finále nad Itálií. Slastně si vychutnávali pocit mistrů Evropy. "Jsme mistři!" zpívali v ulicích.



Kam lidské oko dohlédlo, tam byly červeno-žluté barvy. Lidé skákali, skandovali, zpívali. Auta troubila do všech stran. Přeplněné hospody praskaly ve švech.

Španělé slavili historický triumf své země, která završila úžasný hattrick: potřetí v řadě ovládla velký turnaj - EURO 2008, MS 2010 a EURO 2012.

Jen před stadionem Realu Madrid sledovaly finále desítky tisíc fanoušků. Další velkoplošné obrazovky byly v Seville a Valencii.

Mnoho lidí v hlavním městě se po závěrečném hvizdu přemístilo do Puerta del Sol, kde naskákali do kašny a radostně po sobě cákali vodu. Emoce pracovaly naplno.

A nejen na Pyrenejském poloostrově. Španělé žijící v zahraničí se shromažďovali také v Londýně, New Yorku, Torontu, Frankfurtu a mnoha dalších městech. Zkrátka po celém světě.

Oslavy však nekončí. Budou pokračovat dnes v Madridu v Plaza de Cibeles, kam zamíří španělští fotbalisté rovnou z letiště.

Španělé naskákali do kašny a cákali po sobě vodu. Každý z nich si oslavu titulu pro mistra Evropy náramně užíval.
Španělé naskákali do kašny a cákali po sobě vodu. Každý z nich si oslavu titulu pro mistra Evropy náramně užíval.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud