12. prosince 2015 • 09:00

ANKETA: Česká skupina pro EURO 2016? Čtenáři chtějí Anglii i Albánii

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté se dnes  dozvědí jména tří soupeřů na EURO 2016. V Paříži se od 18:00 uskuteční losování základních skupin, při kterém budou svěřenci trenéra Pavla Vrby nasazeni ve třetím ze čtyř košů. Koho byste jim vybrali vy? Schůdnější variantu, nebo naopak hvězdné týmy? Vybírejte v ANKETĚ iSport.cz.



Z prvního koše mohou Češi dostat hlavní favority, tedy domácí Francii či úřadující mistry světa Němce, s nimiž se utkají i v příští kvalifikaci o MS. Ve hře jsou také Španělsko, Anglie, Portugalsko a Belgie. Klíčové pro postup by mělo být, jaké soupeře dostanou Češi ze druhého a čtvrtého koše. Ve druhém číhá Itálie, která sice v poslední době nepatří mezi hlavní favority, ale její čtyři tituly mistrů světa stále budí respekt. V posledním koši je pak hrozbou Wales, který prožívá nejlepší období v historii a tým kolem hvězdy Realu Madrid Garetha Balea považuje za černého koně i trenér Pavel Vrba.

V hlasování čtenářů dominují zatím jasně tři varianty. Z prvního koše volí čtenáři Anglii, z klíčového druhého koše pak přijatelné Rakousko, které však kvalifikací prošlo až nečekaně suverénně, za nejslabšího člena skupiny by si přáli Albánii. Máte jiný názor? Hlasujte až do dnešní 18. hodiny.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud