21. května 2016 • 12:59

Čech v Síni slávy deníku Sport: Na EURO chceme postoupit ze skupiny

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má za sebou první sezonu v Arsenalu, při níž vychytal nejvíc čistých kont ze všech brankářů v Premier League. A před sebou EURO, kam pojede jako největší hvězda českého výběru. Ještě před letošním fotbalovým vrcholem vstoupil brankář Petr Čech do Síně slávy deníku Sport.



Anglické tituly, triumf v Lize mistrů, památné zápasy za reprezentaci a záplava vynikajících zákroků. Petr Čech si při návštěvě v redakci deníku Sport prohlédl sestřih výjimečných momentů ze svojí kariéry. „Je hezké to vidět, člověk si vzpomene na spousty okamžiků, které ho v životě provázely. Věřím, že se to video o nějaké tři roky prodlouží,“ řekl předtím, než obtiskl do Síně slávy deníku Sport obtiskl své dlaně.

Kromě toho promluvil o ambicích české reprezentace pro nadcházející světový šampionát. „Jsme tým bez hvězd, vyloženě spoléháme na tým, Někdy to je o hodně lepší, než spoléhat na dva, tři hráče, kteří by to měli za ostatní udělat,“ rozebral charakter českého týmu.

A kam by Češi mohli na turnaji, kde je ve skupině čeká Španělsko, Chorvatsko a Turecko dojít? „Chceme určitě vyhrát alespoň jeden zápas a pokusit se postoupit,“ řekl.

Čech odpovídal dětem: Vratíte se do Chelsea? Dáte gól?
Video se připravuje ...

Petr Čech v deníku Sport: o helmě, EURO a Leicesteru
Video se připravuje ...

Petr Čech se před EURO fotil pro deník Sport
Video se připravuje ...

Členové Síně slávy deníku Sport
Věra Čáslavská, Josef Masopust , Dominik Hašek, Pavel Nedvěd , Petra Kvitová , Eva Samková , Karel Poborský , Barbora Špotáková , Jan Koller , Filip Jícha , David Svoboda, Mirka Knapková, Radek Štěpánek , Jaroslav Kulhavý , Pavel Kuka, Luboš Kubík, Jiří Novotný, Jiří Welsch Petr Nedvěd, Martin Ručinský , Jaroslav Holík, Robert Reichel , Leopold König Gabriela Soukalová , Ondřej Moravec , Petr Čech

TOP zákroky sezony v Premier League: Čech vládne výkvětu
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud