28. května 2016 • 14:02

Obránce Kadlec je v Rakousku! Reprezentace čeká už jen na Pudila

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová reprezentace je na soustředění v Rakousku už téměř kompletní, k týmu se připojil i Michal Kadlec. Trenér Pavel Vrba tak už čeká jen na Daniela Pudila, který dnes hraje se Sheffieldem Wednesday o postup do Premier League. Hráči v sobotu lehce trénovali a regenerovali po páteční výhře 6:0 nad Maltou.



"Michal přijel v pátek večer. Teď už čekáme jen na Dana, který přijede až na závěr soustředění. Uvidíme, jestli stihne zápas s Ruskem. Spíše se zapojí až pak," řekl asistent trenéra Karel Krejčí.

Češi původně odjížděli ve středu do Kranzachu bez čtyř hráčů. Marek Suchý s Tomášem Vaclíkem se k týmu připojili ve čtvrtek večer po zisku titulu s Basilejí. V pátek večer dorazil i Kadlec, který ještě o den dříve absolvoval s Fenerbahce finále tureckého poháru. V sobotu už s týmem normálně trénoval stejně jako Bořek Dočkal, který zápas s Maltou vynechal kvůli doléčování zranění.

Vrba: Plašila nemá spousta lidí v lásce, ale pro nás je strašně důležitý
Video se připravuje ...

"Nechtěli jsme riskovat, že by si zranění obnovil. V tréninku už žádné omezení nevidím," prohlásil Krejčí. "Pozápasový trénink byl nejprve v režii kondičního trenéra a pak se to rozdělilo podle minutáže," dodal.

Odpoledne mají hráči volno, aby se mohli věnovat rodinám, zatímco realizační tým bude ještě rozebírat zápas s Maltou. Večer pak budou společně sledovat finále Ligy mistrů, ve kterém se utkají Real Madrid s Atléticem Madrid. Tedy dva španělské celky s hráči, kteří budou prvními soupeři Čechů na mistrovství Evropy.

Čech: Rekord? Možná se na něj podívám, až skončím s fotbalem
Video se připravuje ...

Obránce české reprezentace Pavel Kadeřábek v debatě s kapitánem Tomášem Rosickým.
Obránce české reprezentace Pavel Kadeřábek v debatě s kapitánem Tomášem Rosickým.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud