2. června 2016 • 13:32

Česká zranění? Dočkal i Krejčí jsou pokopaní, ale EURO to neohrozí

Autor: kah, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Povedená středeční příprava s Ruskem (2:1) přinesla české fotbalové reprezentaci dvě komplikace. Bořek Dočkal kvůli zraněnému kotníku muset střídat už ve 41. minutě, s bolestmi dokončil zápas i další sparťanský záložník Ladislav Krejčí. Po příletu do Prahy ale zní z českého tábora optimistické zprávy. Lékařské prohlídky neodhalily zranění vážnějšího rázu a neměla by být ohrožená jejich účast na evropském šampionátu ve Francii.



"Oba hráči mají zhmožděniny, ale měli by být v pořádku. Rentgen žádné vážnější zranění neprokázal," sdělil serveru iSport.cz tiskový mluvčí reprezentace Ondřej Lípa.

Dočkal v utkání s Ruskem trpěl po nešetrném zákroku od Olega Ivanova. Nažhavený soupeř do českého záložníka ostře zajel a zasáhl ho do kotníku. Sparťanský dirigent musel ze hřiště, kotník mu otekl.

Ladislav Krejčí , jeden z nejlepších hráčů českého týmu a asistent u druhého gólu, byl zase pokopaný v závěru zápasu a také on musel v Praze do péče lékařů.

Podrobnější vyšetření po návratu ze soustředění v Rakousku dopadla v Praze dobře. Dočkal i Krejčí můžou normálně pokračovat v přípravě na EURO s českým týmem.

Reprezentaci čeká v neděli v Edenu generálka proti Jižní Koreji (15:10), první utkání v základní skupině mistrovství Evropy odehraje Vrbův výběr v pondělí 13. června od 15:00 proti Španělsku.

Vše o EURO 2016 najdete ZDE »

Rosický po výhře nad Ruskem: V naší hře jsou dobré i strašné věci
Video se připravuje ...

Čech: Tyčka? Míč strašně zaplaval, málem jsem ho minul
Video se připravuje ...

Necid se trefil proti Rusku: Když budu zdravý, jsem připravený dávat góly
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud