Jonáš Bartoš
10. června 2016 • 04:30

Módní guru frčí. Co říkali Češi na pochvalu obleků od Ria Ferdinanda?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FRANCIE | Stačila jedna věta a rozjela vlnu chytlavých reakcí. Rio Ferdinand, bývalý výtečný anglický obránce, dnes fotbalový expert a také majitel vlastní módní značky, vystřihl poklonu českým oblekům, ve kterých fotbalisté dorazili na evropský šampionát do Francie. Reprezentanti samozřejmě zaznamenali, kdo jejich outfit pochválil. „Alespoň v něčem jsme první,“ culil se záložník David Pavelka.



Češi přiletěli do Tours, francouzského domova po dobu konání mistrovství Evropy, ve středu po obědě. Na sobě měli slušivá saka, světlé kalhoty a světlé tenisky.

„Jste nejlépe oblečený tým,“ vysekl na Twitteru poklonu českým fotbalistům Rio Ferdinand. Pochvala bývalého vynikajícího stopera anglické reprezentace i Manchesteru United potěšila samotné fotbalisty.

Společná fotografie před odletem
Společná fotografie před odletem

„Myslím, že jsem to retweetoval jako první, pak se to chytlo okolo. Je to příjemné, myslím, že oblečení se povedlo. Kdo to vybíral, zaslouží pochvalu,“ prohlásil gólman Tomáš Vaclík .

S týmovým slavnostním oblečením byli spokojení i ostatní hráči. „Obleky se mi líbí moc, v týmu jsme se o tom bavili a je samozřejmě příjemné, že nás takhle vyhlásil,“ doplnil záložník David Pavelka . „Pro turnaj samotný to nějaký větší význam nemá. Ale aspoň v něčem jsme první. Obleky nosím rád, rád se hezky a trochu slavnostně obléknu, je to hezké,“ usmíval se hráč Kasimpasy.

Češi dorazili do hotelu. Vítejte v Tours, volal česky personál
Video se připravuje ...

Když nic jiného, Češi na sebe díky Ferdinandově pochvale upozornili už před turnajem. „Nevím, jaký je Rio Ferdinand módní guru, jestli se také obléká dobře. Ale asi jo, když tohle dokáže prohlásit. Jsme rádi, že nám to v oblecích sluší a těšíme se, až v nich zase pojedeme,“ dodal třetí český brankář Tomáš Koubek .

#czech best dressed squad #euro2016

Fotka zveřejněná uživatelem Rio Ferdinand (@rioferdy5),Čen 8, 2016 v 9:47 PDT

Čech si podmaňuje Tours - dal rukavice zraněnému klukovi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud