10. června 2016 • 18:55

Skandál De Gey? Jsme v šoku. Ovlivní ho to, tvrdí španělský novinář

Autor: dvo, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář David de Gea má pořádný malér. Figuruje totiž ve vyšetřování  znásilnění a hrozí mu, že bude vyřazen z týmu na EURO ve Francii. Pro španělské fanoušky i novináře je to obrovský šok. „Nikdo o tom nic nevěděl. Je to pro fanoušky i nás novináře velké překvapení. Vyrostly šance, že bude chytat Casillas,“ řekl pro iSport TV redaktor deníku Marca Alberto Rubio García.



Jak informují zahraniční média, měl De Gea podle výpovědi utajené svědkyně v roce 2012 pomoci zprostředkovat její setkání s dalšími dvěma fotbalisty v madridském hotelu. Měla slíbeno, že dostane velkou sumu peněz za sexuální služby. Když však odmítla, měla být znásilněna. Později se stala terčem výhrůžek, aby mlčela.

„Nevíme, co se stane. Je ale jisté, že tohle ho ovlivní. Především jeho náladu. Bude nervóznější a nebude tak klidný. Aby odchytal první zápas na EURO, musí být soustředěný, protože první zápas je na turnaji nedůležitější,“ řekl  García z deníku Marca.

De Geův skandál? Jsme v šoku, říká španělský novinář
Video se připravuje ...

De Gea ale jakékoliv spekulace popřel. „Je to všechno lež a řeší to mí právníci. Nemám v plánu opustit národní tým. Naopak. Před začátkem turnaje mě to ještě posílilo,“ řekl na tiskové konferenci před pátečním tréninkem.

Pokud by se španělský trenér Vicente del Bosque rozhodl De Geu nepostavit, v brance by se proti Čechům zřejmě představil Iker Casillas.  "Myslím, že vzrostly šance, že bude chytat,“ uvedl García.

Vše o EURO 2016 ve Francii najdete ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud