15. června 2016 • 18:33

Islanďané vracejí úder Ronaldovi: Messi bude vždy o krok před ním

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Islandu přinesl první zápas na EURO dvojitou radost. Vybojovali nečekaný bod s Portugalskem (1:1) a ještě rozhodili megahvězdu. Cristiano Ronaldo je tvrdě zkritizoval za jejich taktiku. „Předvedli malost, se kterou na turnaji nemůžou nic dokázat,“ tvrdil portugalský kapitán. Představitelé nováčka mu nyní ostré komentáře vracejí. „Ronaldo neumí prohrávat a o to je to pro nás sladší," citoval server BBC obránce Káriho Árnasona.



Ronaldo se sice na hřišti často smál, po závěrečném hvizdu se evidentně nenacházel v dobré náladě. „Jen bránili, bránili, bránili a hráli na protiútoky. A nakonec měli štěstí,“ stěžoval si novinářům na způsob, jakým jeden z outsiderů turnaje k utkání přistoupil. Z jejich radosti měl podle svých slov pocit, jakoby už vyhráli celý turnaj.

Fotbalisté Islandu ale byli na historický výsledek patřičně hrdí. A tak jim ani nedělalo problém ostré výtky Ronaldovi oplatit. „Právě tyhle komentáře jsou důvodem, proč Lionel Messi bude vždycky o krok před ním," popíchl Árnason jednu z největších hvězd šampionátu. „Co od nás čekal? Že proti němu budeme hrát jako Barcelona?“ divil se hráč, který nastupuje za švédské Malmö.

BLOG LUKÁŠE TOMKA: UBREČENÝ RONALDO CHTĚL ISLANĎANY ZTRAPNIT, ALE TREFIL SE JEN SÁM DO SEBE>>>

V kritice Ronaldových výroků si přisadil také bývalý islandský reprezentant Hermann Hreidarsson, který má za sebou 15 sezon v různých anglických klubech. „Asi si myslel, že by mu měli góly naservírovat jako na podnose. Kdyby dřel stejně jako všichni islandští hráči, nemusel by říkat vůbec nic, protože by se dočkal odměny,“ zkritizoval Hreidarsson Ronaldův výkon.

Shovívavější vůči hvězdě Realu Madrid byl trenér Islandu Lars Lägerback. „Byl asi zklamaný a v takovém stavu po zápasu občas řeknete určitá slova. Neberu na to ohled. Pro mě je důležitější, jak se chováte na hřišti,“ uvedl islandský kouč.

Cristiano Ronaldo zkritizoval islandskou taktiku
Cristiano Ronaldo zkritizoval islandskou taktiku

Více o EURO 2016 čtěte ZDE>>>

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud