18. června 2016 • 15:00

Slavia - Chorvatsko 2:2, Tvrdík opěvoval útočníky Škodu s Necidem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Óda na fotbalisty Slavie. Ať už na ty současné, nebo třeba bývalé. Útočníci Milan Škoda a Tomáš Necid sklízejí chválu za výkon, který předvedli v roli střídajících hráčů v utkání evropského šampionátu proti Chorvatsku (2:2). Poklonu jim složil jak předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík, tak fotbaloví experti Martin Frýdek a Luděk Klusáček. „Děkuji za skvělou reprezentaci Slavie,“ napsal třeba Tvrdík po utkání na sociální síti twitter.



Funkcionář Slavie se na twitterovou oficiální scénu vrátil po několika týdnech, kdy ukryl svá vyjádření jen pro širokou veřejnost. Teď však nejspíš pod vlivem úspěchu neodolal a podělil se s fanoušky o svůj názor, i když je na pracovní cestě v Číně. „Milane, Tomáši, jste famózní a všichni děkujeme!!! Oslava v Pekingu,“ uvedl na sociální síti bývalý politik. Vše doplnil fotografií.

Slova chvály se dočkali zmínění ofenzivní fotbalisté české reprezentace i přímo v Praze. A to třeba ve studiu iSportTV, kde se sešli vicemistr Evropy 1996 Martin Frýdek a trenér Luděk Klusáček. „Necid i Škoda se rvali a bojovali. Dvoumetroví stopeři soupeře už to měli těžší, než když proti nim stál David Lafata. Ten měl malou šanci se prosadit,“ soudí třeba bývalý reprezentant Martin Frýdek.

VŠE O EURO 2016 ČTĚTE ZDE >>>

Na otázku, kdo z českých útočníků se zatím ukazuje nejlépe, odpověděl nejprve Klusáček tak, že je těžké to přesně určit. „Těžko se to hodnotí,“ řekl nejprve. „Ale takhle to vypadá, že nejproduktivnější je zatím Milan Škoda. Za tu chvilku, co byl na hřišti, otočil vývoj zápasu s Chorvatskem. Necid vzal na sebe naopak odpovědnost tím, že proměnil penaltu,“ dodal.

Rovněž pak souhlasil s tím, že David Lafata fungoval na hřišti v době, kdy byl český výběr hlavně v defenzivě a oba střídající útočníci přišli na trávník až když Češi ožili.

Postupový klíč na EURO: Co rozhoduje o pořadí ve skupině? Čtěte ZDE »

Frýdek a Klusáček hodnotí české útočníky
Video se připravuje ...

Frýdek o penaltě proti Chorvatsku: Necid má velké sebevědomí
Video se připravuje ...

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík pochválil z daleké Číny útočníky Milana Škodu a Tomáše Necida.
Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík pochválil z daleké Číny útočníky Milana Škodu a Tomáše Necida.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud