21. června 2016 • 16:00

Skončí Švédsko v základní skupině? Hvězdný Zlatan na EURO zatím nezáří

Autor: DIGI
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédsko si na fotbalovém Euru 2016 nevede zrovna nejlépe. V případě, že nepostoupí do vyřazovací části, tak to může urychlit očekávaný přestup švédského kapitána Zlatana Ibrahimovice do Manchesteru United.



Zlatan Ibrahimovic bojuje na letošním Euru jako kapitán švédského týmu. Přestože tento čtyřiatřicetiletý útočník tvrdí, že zraje jako víno a s postupujícím věkem je lepší a lepší, na EURO se Švédsko trápí a on s ním. V prvních dvou zápasech Ibrahimovic navíc nedokázal pořádně vystřelit na branku, když nepočítáme vlastní gól Ciarana Clarka z jeho nepovedeného pasu.

Švédsko je tak po prvních dvou zápasech s jedním vstřeleným gólem blízko vyřazení, což by mohlo urychlit Ibrahimovicův přestup do anglické Premier League, který je s napětím a nedočkavostí očekáván. Budeme Zlatana Ibrahimovice vídat v přímých přenosech na Nové DIGI TV, která bude od nové sezony zápasy Premier League vysílat?

Švédská hvězda ihned poté, co s týmem Paris Saint-German získala další francouzský titul, oznámila, že v klubu po sezóně skončí. O Ibrahimoviće se strhl obrovský zájem především z klubů z Premier League, mezi hlavní zájemce patří Manchester United, Chelsea nebo Arsenal. Ibrahimovic se však již dříve nechal slyšet, že za jiný klub než Manchester United v Anglii nastupovat nebude. Všeobecně známý je také jeho velmi blízký vztah s José Mourinhem, který United převzal po nedávném vyhazovu Louise van Gaala.

Dalším možným signálem pro blížící se přestup bylo, když se švédský kapitán objevil na nedávném tréninku v kopačkách Adidas, přestože dosud kopal v obuvi svého sponzora Nike. Je snad náhoda, že si Zlatan vybral za sponzora právě Adidas, který podporuje celý tým Manchesteru United?

Chcete vidět super fotbal? Jděte na Novou DIGI TV >>

Ačkoliv měl Ibrahimovic astronomickou nabídku z čínské Super League v hodnotě až 50 milionů eur, vypadá to, že jej budeme vídat právě v Premier League. Jisté však je, že diváci budou moci švédskou megastar v případě přestupu do Manchesteru United vídat na Nové DIGI TV, která bude anglickou Premier League od nové sezony vysílat exkluzivně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud