5. července 2016 • 16:34

Mají se Portugalci bát? Ronaldo na tréninku odkulhal a držel si koleno

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má se Portugalsko bát? Možná. Ohrožen je totiž start Cristiana Ronalda, největší hvězdy reprezentace, v semifinále EURO proti Walesu. Špílmachr týmu kvůli bolavému levému kolenu vynechal deset minut úterního dopoledního tréninku, odkulhal na lavičku, kde se snažil dát koleno dohromady. Pozitivní může být, že nepožádal o pomoc lékaře národního týmu, který byl nedaleko. Zda bude hvězda v pohodě, to se uvidí nejpozději ve středu.



Média soudí, že tohle by mohla být dobrá zpráva pro Wales. Tomu se před semifinále EURO 2016 příliš nevěří, jenže kdyby Portugalsku chyběla hvězdná značka CR7, šance obou týmů by hned vypadaly jinak. Kritici známé hvězdy Realu Madrid mohou namítnout, že stejně na šampionátu zatím vstřelila jen dvě branky a dokonce neproměnila penaltu, jenže s tím na portugalské fanoušky nechoďte. Ti pořád věří, že klenot sestavy a jeden z nejlepších hráčů světa na EURO ještě zazáří.

V úterý dopoledne Portugalcům každopádně pořádně zatrnulo, když Ronaldo odkulhal během tréninku na lavičku a deset minut nechával odpočívat své zraněné levé koleno. Evidentně měl do pohody daleko, zraněné místo prohmatával a snažil se zjistit, v čem je problém. Na lavičce podle zahraničních serverů proseděl čas od 9:17 do 9:26.

Pozitivní snad na celé věci může být pro Portugalce fakt, že hvězda nezavolala lékaře týmu a problémy s ním konzultovala. Jasno bude nejpozději ve středu večer, kdy se zápas hraje.

Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos rozmlouvá s Cristianem Ronaldem
Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos rozmlouvá s Cristianem Ronaldem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud