6. července 2016 • 04:55

Hvězdní parťáci Bale a Ronaldo před semifinále EURO: Ani si nenapsali!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitva superhvězd. Cristiano Ronaldo versus Gareth Bale. I to je pro fanoušky semifinále na EURO 2016 mezi Portugalskem a Walesem, kde se srazí dvě největší hvězdy současného Realu Madrid. Jsou spoluhráči, ale o rivalitě nepochybujte. Jakmile se Bale dostane na chvíli ze stínu CR7, hned to vypadá, že se blíží katastrofa. Otázku médií, zda jsou s Ronaldem kamarádi, odbyl Bale s úsměvem, že se dobře znají z Realu Madrid a že je Cristiano Ronaldo fantastický hráč. „Ale nenapsali jsme si ani sms,“ prozradila superstar z Walesu.



Šestadvacetiletý Bale přišel před novináře a byl v naprosté pohodě. Aby ne, vždyť „draci“ jsou jednou z největších senzací šampionátu. Kdo počítal, že projdou mezi nejlepší čtyřku? Málokdo. A tak si Bale a spol. užívají okamžiky slávy.

„Můj největší sen? Vyhrát ve středu nad Portugalskem,“ vypálil lídr týmu. Dobře ví, o co se bude hrát. „Jasně, že bych řekl, že mým snem je vyhrát titul, ale nejdřív musíme zvládnout Portugalsko,“ usmál se.

ONLINE: Semifinále Portugalsko - Wales sledujte ZDE »

S noblesou sobě vlastní pak odpovídal na dotazy novinářů, které zajímalo, zda bude duel vyhrocený i kvůli rivalitě s Cristianem Ronaldem. „To ale nebude můj zápas s Cristianem. Bude se hrát jedenáct na jedenáct,“ odpověděl nejprve. Jenže oba muži jsou ústředními postavami svých týmů a o dominanci se přetahují i na klubové úrovni. Tam sice oba oblékají bílý dres Realu Madrid, jenže rivalita je mezi oběma borci obrovská.

Jen si vzpomeňte, jak šéfové „bílého baletu“ mlžili při zveřejnění částky, kterou museli za Balea vysázet, aby se náhodou nedotklo CR7, že třeba není nejdražší. Kamarádi to nejspíš nebudou, ale ani nepřátelé, spíš lze mluvit o rivalitě a respektu.

Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos rozmlouvá s Cristianem Ronaldem
Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos rozmlouvá s Cristianem Ronaldem

„Je pravda, že jsme si během EURO ani teď před zápasem nenapsali ani sms, ale Cristiano je fantastický hráč. Známe se pochopitelně dobře, vždyť jsme spolu v Realu. A je tam s námi i další hráč Portugalská Pepé,“ vykládal s úctou.

Když se ale zástupci médií zajímali o to, zda zaznamenal Ronaldův incident s jedním z portugalských novinářů, kdy mu zahodil mikrofon do jezírka, vyprsknul podle internetových serverů Bale smíchy a bylo znát, že se dobře baví na účet parťáka z Realu.

Trenérovi Walesu každopádně může poradit, co třeba CR7 dokáže rozhodit. Chris Coleman ale naznačil, že to nebude potřeba a po nějakých radách se pídit nebude.  „Můžete mluvit o Ronaldovi klidně měsíc a on pak stejně na hřišti udělá něco výjimečného a rozhodne. My ale máme podobného hráče právě v Baleovi,“ potvrzuje výjimečnost obou fotbalisté vůdce týmu.

Teď si to proti sobě rozdají v semifinále na EURO.

Vše o fotbalovém EURO 2016 čtěte ZDE »

Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos rozmlouvá s Cristianem Ronaldem
Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos rozmlouvá s Cristianem Ronaldem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud