11. července 2016 • 21:45

Kuriozity EURO: Čeští hezouni, účesy, krásky i nechuťárny trenéra

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se na největší kuriozity fotbalového Eura ve FranciiPodívejte se na největší kuriozity fotbalového Eura ve FranciiFOTO: Koláž iSport.cz

    Z EURO 2016 si lidé budou pamatovat nejen jména vítězů. Na šampionátu se stalo hned několik okamžiků a kuriozit, které se fanouškům na hodně dlouhou dobu vryjí do paměti a na něž možná už nikdy nezapomenou. Například na odporné drbání kouče Německa Jaochima Löwa v kalhotech či zběsilé fanoušky na trávníku. 

  • Módní ikony z Česka

    Daniel Kolář a Jaroslav Plašil přicházejí na letištěFoto Michal Beránek (Sport)

    Ještě než kopli na EURO do míče, už se stali vítězi. Bohužel jen co se módy týče. Česká reprezentace sklidila slova uznání za svůj outfit, ve kterém přicestovala do Francie. Poklonu dostali například od bývalého slavného fotbalového obránce Ria Ferdinanda. Bohužel to byl jediný moment, jímž na sebe upozornili.

  • Sexy divačky

    Takové fanynky můžeme Albáncům jen závidět.Foto ČTK

    Fanoušky přecházel zrak, když zahlédli krásky v ochozech. Na EURO se mohly chlubit nejkrásnějšími divami týmy, které bohužel vypadly už po základních skupinách. Ozdobou byla hlavně půvabná Ukrajinka či albánské duo s obřími vnady. Holt když se nedařilo na trávníku, musela se blýsknout alespoň „ženská reprezentace“.

  • Drzouni na hřišti

    Parádní oslava! Tedy alespoň pro chorvatského fanouška, který se radoval na hřišti s hrdinou Modričem.Foto ČTK

    Na stadionech ve Francii se rozmohl velký nešvar. Některé z diváků neuspokojilo to, že zápas svého týmu sledují živě na EURO a rozhodli se dostat ještě blíž k reprezentantům. Pořadatelé tak museli nahánět po trávníku několik neukázněných fanoušků. Jeden Chorvat dokonce utekl slavit gól až k rohovému praporku s fotbalisty. Cristiana Ronalda pak obtěžoval se selfie jak podavač míčů, tak i několik dalších drzounů.

  • Vítání nečekaných hrdinů z Walesu a Islandu

    Výběr trenéra Chrise Colemana jel ulicemi plnými lidí z letiště autobusem s otevřenou střechou na stadion, kde se před 33 tisíci příznivců uskutečnil slavnostní ceremoniál.Foto Reuters

    Nikdo s nimi nepočítal. O to větší překvapení byl výkon Islandu a Walesu na mistrovství Evropy. Po vypadnutí ve vyřazovací části turnaje každá ze zemí vítala své reprezentanty, jako by se stali šampiony. Desetitisíce lidí si nenechaly ujít velkolepou jízdu ulicemi v Reykjavíku a Cardiff u. Tyhle dvě malé země mají své hrdiny.

  • Milionoví fandové z Irska

    Fanoušci Severního IrskaFoto EPA

    Úvodní dny turnaje znechutili chuligáni z Ruska, Anglie nebo Chorvatska, kteří se rvali na ulicích a v ochozech stadionů. Jejich pravým opakem a jedním z nejpříjemnějších překvapení ME byli irští a severoirští fanoušci. Za skvělé chování v ulicích Paříže dostali ocenění od starosty francouzské metropole. Nedopustili se výtržností a několikrát tamním občanům pomohli v nesnázích.

  • Nechuťárny kouče Löwa

    Trenér Německa Joachim Löw při utkání s Ukrajinou udělal nechtěnou reklamuFoto Koláž iSport.cz

    Na každém šampionátu se kouč Německa Jaochim Löw neudrží a předvede během utkání nějakou nechuťárnu. Většinou ho zabral kameraman jen při dloubání v nose nebo čuchání si k podpaží. Letos to byl ale extrém. V přímém přenosu strčil ruku do kalhot a drbal se v rozkroku. Později si rukou šmátral i na zadku. „Při utkání jsem nervózní a nekontroluji se,“ odvětil Löw a slíbil, že se bude hlídat.

  • Šílené účesy

    Marek Hamšík přispěl k porážce Rusů na EURO krásným gólem a přihrávkouFoto Reuters

    Chvílemi to na EURO vypadalo jako na festivalu pomatených kadeřníků. Extremní spotřebu gelu měl opět Slovák Marek Hamšík . Postavit „bodliny“ na svém číru prostě není jednoduché. Zaujaly i různé strojkem vyholené nápisy a symboly. Hlavu si znovu v hustém květáku pařil Belgičan Marouane Fellaini. Někteří hráči si až moc lámou hlavu, čím si hlavu vyzdobí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud