2. září 2015 • 21:00

Vrba otevřel trénink kvůli kouči Plzně Krejčímu. A rozdával lístky

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v listopadu se české fotbalové reprezentaci dostálo v Plzni před duelem s Islandem pěkného přijetí. Pavel Vrba se tehdy poprvé objevil s národním týmem před publikem, kde ho fanoušci milují. Na otevřeném tréninku se klaněl čtyřem tisícům příznivcům, před čtvrtečním zápasem s Kazachstánem si dal repete. Tentokrát hodinovému tréninku přihlíželo zhruba 1 500 lidí. Podívejte se na reportáž iSport TV!



Fanoušci v Plzni fotbalem žijí, při domácích zápasech pravidelně vyprodávají Doosan Arénu. Před kvalifikačním duelem Česka s Kazachstánem se místní příznivci dočkali milého zpestření, když mohli sledovat otevřený trénink národního týmu.

Už při vstupu na plochu se hráči dočkali od zhruba 1500 přihlížejících diváků vřelého přijetí a bouřlivý aplaus sklidil i Pavel Vrba a jeho asistent, současný kouč Viktorie Karel Krejčí. Fanoušci pak mohli sledovat více než hodinový předzápasový trénink. Nešlo o žádné složitosti ani náročná cvičení, před důležitým duelem o postup na mistrovství Evropy se hráči nesmějí zatavit.

Diváci nejvíc ocenili střelbu na branky a fotbálek na zmenšeném hřišti, kdy se i nejvíc projevovali potleskem či náznaky fandění.

Čech bude kapitán. Zápasové zatížení už je v normálu, těší ho
Video se připravuje ...

Fotbalisté jim na závěr za odměnu přichystali dárek. Nakopali víc jak deset balonů na horní část hlavní tribuny, kde fanoušci seděli.

Například Petr Čech zamířil na tribunu poslepu, aby některého příznivce nezvýhodnil. Napoprvé se mu ale vysoký nákop nepovedl, mezi diváky dostal míč až hozením rukou. Kdo letící balon chytil, přišel s ním poté na trávník a tam dostal od Pavla Vrby vstupenky na čtvrteční zápas. „Tak hodně štěstí zítra,“ popřál trenérovi jeden z výherců, když mu kouč lístky předával.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud