12. října 2015 • 23:44

EUFORIE! Slováci vtrhli do TV rozhovoru. Vypijeme bar, slíbil Hamšík

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle vypadá postupová euforie. Slovenští fotbalisté i přes lehkou komplikaci zvítězili v závěrečném utkání kvalifikace o EURO 2016 v Lucembursku 4:2 a mohli tak konečně začít slavit postup na evropský šampionát. Po slastných chvílích na hřišti se tým Jána Kozáka přesouval do šatny a při tom nekompromisně ukončil televizní rozhovor svého kouče… „Čas na oslavu je krátký, ale noc je dlouhá,“ usmíval se pak hrdina Marek Hamšík, který dal dva góly.



„První poločas byl úžasný, chtěl bych, abychom takový fotbal produkovali dál,“ vykládal pro slovenskou televizi kouč Kozák, který prý ovšem ani vteřinu o slovenském postupu nepochyboval. „Říkal jsem už po Bělorusku, že tenhle tým má charakter i kvalitu,“ ujišťoval.

„Čeká nás ještě dost práce, ale nevěřil bych, že to takhle můžeme odehrát,“ pozastavil se trenér nad celou kvalifikací. „Je to skvělý pocit, chlapců si hrozně vážím. Věřím, že se radují i fanoušci na Slovensku,“ dodal Kozák, ale jeho slova už v tu chvíli zanikala v hurónském řevu fotbalistů, kteří si to mířili na další kolo oslav do slovenské šatny.

Slovenští fotbalisté vynášeli trenéra Kozáka do nebes.
Slovenští fotbalisté vynášeli trenéra Kozáka do nebes.

A když procházeli kolem redaktora zpovídajícího jejich trenéra, bylo jasno – skupinka hráčů v čele s kapitánem Martinem Škrtelem se zmocnila mikrofonu i obrazu přenášeného domů na Slovensko…

„Kdybyste viděli, co se teď děje v kabině,“ zhodnotil pak průběh oslav Norbert Gyömber vytažený ze šatny, kde to vypadalo takhle:

Postupové PALMOLIVE

Radosť našej #repre sa nedá opísať slovami! Maroš Drinka nesklamal a aj dnes večer nám sprostredkoval eufóriu zo šatne. Gratulujeme zverencom trénera Jána Kozáka a ďakujeme všetkým fanúšikom za podporu! SLOVENSKO sa historicky prvýkrát predstaví na európskom šampionáte! (y) (y) (y)

Posted by Slovenský futbalový zväz on 12. říjen 2015

K mikrofonu nakonec dorazil i Marek Hamšík, který se pod postupové vítězství Slováků podepsal dvěma góly. „Oslava je velká, jsme hrozně šťastní,“ ujistila hvězda Neapole. A ačkoliv se hráči budou muset rychle rozjet do svých klubů, nějaký ten panák na oslavu prý určitě proběhne. „Noc je ještě dlouhá. Na hotelu zruinujeme celý bar,“ slíbil šťastný střelec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud