14. října 2015 • 04:58

Tak slaví Češi! Skákal i Brückner, Petržela vzal Čechovi helmu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že měli postup jistý už dávno dopředu? Čeští fotbalisté slavili po parádním vítězství 3:2 v Nizozemsku nejen účast na EURO 2016, ale i první triumf na půdě velkého favorita po 49 letech, který bude překvapivě na závěrečném turnaji chybět. V šatně se rozparádil i bývalý kouč národního týmu Karel Brückner, který působí jako konzultant svého nástupce Pavla Vrby.



Po sobotní porážce s Tureckem 0:2 na Letné na ohňostroje nedošlo. Po hodně matném výkonu se nebylo čemu divit. V amsterdamské aréně ale bylo všechno úplně jinak. Vrbův tým předvedl parádní výkon a cenný výsledek si chtěli Čech a spol. náležitě užít.

Bezprostředně po závěrečném hvizdu vyměnili dresy za trička s nápisem Vzhůru do Francie a poděkovali fanouškům, kteří je hlasitě na stadionu slavného Ajaxu podporovali. Mimořádně bujarý byl tentokrát také vítězný pokřik v kabině. „Na EURO jsme si postup dávno vyhráli, proto jsme si dneska s Holanďanem pohráli. Jóóóó!“ odstartoval masér Eda Poustka veselí.

Jak to vypadá v kabině po výhře v Nizozemsku? Eda to zase rozjíždi!!!#EURO2016

Posted by Česká fotbalová reprezentace on 13. říjen 2015

Do poskakování se v kroužku zapojil také pětasedmdesátiletý Brückner , který se podílel už na pátém českém postupu na velký turnaj. A došlo i na další zajímavé scény. Záložník Milan Petržela si zahrál na Petra Čecha. Vzal si brankářské rukavice a na hlavu si vzal jeho ochrannou helmu. Padla mu!

Noc velkých oslav mohla pokračovat dál…

 

Závěrečná radost českého týmu.
Závěrečná radost českého týmu.

Kadeřábek o svém gólu: Viděl jsem, že brankář čeká centr
Video se připravuje ...

Suchý: Doufám v co nejmenší trest
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud