14. října 2015 • 10:13

Česká výhra? Kadeřábek využil Depaye, Suchý koukal v televizi

Autor: TV iSport, pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Memphis Depay. Záložník Manchesteru United hrál zásadní roli v utkání Nizozemska s Českem. Před prvním gólem hostů totiž Pavel Kadeřábek využil jeho ne zrovna zdopovědné hry směrem dozadu a skóroval. Později se ale Depay ukázal jako pořádný rychlík, stoper Marek Suchý ho musel faulovat a byl vyloučen.



Suchý dostal červenou kartu několik minut před poločasem za stavu 2:0 pro Čechy. Nechal si totiž Depaye upláchnout a poté ho jako poslední skluzem poslal na zem.

„Bezprostředně mě ta situace mrzela, protože jsem o Depayovi vůbec nevěděl. Samozřejmě, kdybych byl lépe zorientovaný, tak bych to vůbec nepouštěl za sebe. Pak už to byl takový instinkt a pocit jsem hned měl, že to faul byl,“ přiznal Suchý po návratu do Prahy.

Český stoper tak musel zbytek utkání sledovat v útrobách stadionu. „Koukal jsem na televizi, měl jsem nervy. Chci klukům poděkovat, že to zvládli, hráli skvěle,“ potěšil Suchého výkon spoluhráčů.

Suchý po červené sledoval zápas v televizi: Byly to nervy, klukům děkuji
Video se připravuje ...

To obránce Pavel Kadeřábek bude mít na Depaye lepší vzpomínky. I díky němu totiž dokázal vstřelit první český gól. „Říkali jsme si před zápasem, že Depay moc nebrání, nechal mě tam volného. Viděl jsem, že gólman jde spíše na centr, tak jsem mu to dal na přední tyč a vyšlo to,“ radoval se bek Hoffenheimu.

Celkově prožili Češi parádní závěr kvalifikace. „Krásný stadion, krásná atmosféra. Víc jsme si asi na poslední zápas kvalifikace nemohli přát. Vyhráli jsme, takže všechno dopadlo, jak mělo,“ těšilo spokojeného Kadeřábka.

Kadeřábek o svém gólu: Viděl jsem, že brankář čeká centr
Video se připravuje ...

Parádní první poločas v dodání českých fotbalistů
Parádní první poločas v dodání českých fotbalistů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud